Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál erre nőként, és miért?
Nő vagy, nálatok vacsorázik a pasid, és első alkalommal találkozik az egyik csinos női rokonoddal (testvéred, anyád, lányod,), aki éppen fürdő vagy hálóruhában van. Mikor elmegy mellette, a pasi reflexből utána néz.
(Igen, a filmből loptam. FÉLTÉKENYSÉG.)
Ennél nekem sokkal durvábbak voltak.
A fenti sztori azokhoz képest semmi. Nekem fel se tűnne.
Pl először mutattam be nagyobb csaladi összejövetelen(addig csak szűkebben anya apa tesók), szóval unokatesók is voltak a nőik is meg karácsony ami arrol szól(na), hogy az idősebb mama papa a gyerekeik(a szüleim)és unokák (mi)is jelen vagyunk es ezek már ritka pillanatok es a karácsonyt se kéne ragozni.
Erre neki állt unokatesom nőjévrl flörtölni szemezne ha bejött akkor addig engem szigoruam át se ölelt. A csaj meg szemezget vele vissza.
Hát én meg nem nőzni vittem el a családomhoz karácsonykor.
Vagy a másik.
Apának másik felesége van, náluk voltunk. A nő megszólal felállva hogy jaj elülte a fenekét. Erre a párom "hallotta csak meg" hirtelen felkapta rá a fejét es összemosolygott a nővel mintha tudna rá mit mondani csak nem mondja már ki..
Na meg aztán a "nagy ő"
Külföldön éltem egy pasival de hazajöttem amig elvitték misszioba. Talán 1.5 évig csak leveleztünk remenytelenul szerelmesen, addig hazajöttem dolgozni. de váratlan közölte hogy el tud jönni hozzám Mo-ra, de ugy jött valahogy hogy meloztam munkaidoben igy kérdeztem be jöhet e a párom mert nincs kulcsa..(igazábol a városban kellett volna órákat ténferegnie amig dolgozom úgy hogy 1000 km-röl utazott kb egy háborúból, es először fogom látni "évek" múlva)a főnökasszonyom (szexi nő)meg nem engedett el hanem azt mondja jöjjön be a párom nyugodtan.
Abbol meg az lett hogy ahogy be lettek egymásnak mutatva izott köztük a levegő, mi hátramentünk teázni a konyha részbe erre a párom kerfezi hogy hívjuk e a főnököm is.., megkérdeztem a főnöktől csatlakozna e hozzánk, erre annak meg felcsillant a szeme felpattant de aztán meglátta a fejem...es hirtelen váltott hogy nem.
Ez után minden nap ugy kellett dolgoznom a főnökömmel, hogy nyilvánvalóan megd.gnák egymást.
Aztán van olyan exem is akinek az anyja félmeztelenul mászkál simán a lakásban és az a nagycsecsű is. Aztán néztem a barátom meg a nagy fiútesóját is hogy ezeknek most tényleg ez a normális? A nagy kerek szemem láttán a barátom gyorsan odasúgta nekem hogy " anyám az ilyen.." (tré. Maradjak csendben ő is tudja hogy gáz, de nem tud mit csinálni. Igy csak összenéztünk egymás közt..)
Vagy amikor bnőmnek mutattam be vkit aztán az a bnömre nyomult meg fordítva.
Meg számtalan ilyen. Azokat nem is írom le mert így is hosszú az egész.
Ha p.nát látnak a nevüketbis elfelejtik nem csak azt hogy szerelmesek.
Ez nem az hogy a masik jobb lenne. Ez csak az hogy a másik alulöltözött.
#8 Nem lát pinát.Ugyanazt látja, amit a strandon.Ha nem nudista, ott sem lát pinát.De még a nudista strandon sem szokás egymást fixírozni, mert nem azért járnak oda az emberek.
Az, amelyik férfi meg elfelejti, hogy szerelmes, mert meglát egy hálóruhás nőt, az annyit is ér, meg a "szerelme" is.
Ja meg ugyanaz a pasi(aki az unokatesom nőjével szemezgetett), mikor tesom lagzijára vittem el mint a páromat.., ott meg tesom bnőjét szúrta ki magának.
De egy rakat másik exem is hasonló, hogy szinte be se lehet őket mutatni nőknek, mert agyonaláznak.
6.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!