Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit reagálnál erre nőként, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnál erre nőként, és miért?

Figyelt kérdés

Nő vagy, nálatok vacsorázik a pasid, és első alkalommal találkozik az egyik csinos női rokonoddal (testvéred, anyád, lányod,), aki éppen fürdő vagy hálóruhában van. Mikor elmegy mellette, a pasi reflexből utána néz.

(Igen, a filmből loptam. FÉLTÉKENYSÉG.)

2023. nov. 12. 10:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Raszolnek a női rokonra hogy mit flangal ilyen szerelesben a friss randim közben.
2023. nov. 12. 10:35
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
Semmit... mit kellene? De most komolyan...ha tudatosan bámulja és TUDATOSAN szeretné a nő rokonom tudtára adni hogy neki tetszik, az más... az bántana. De hogy 1-2 mp erejéig megnézi... szerintem abba nem kell többet bele látni.
2023. nov. 12. 10:36
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan értelmes a családom, hogy ha átjön valaki vacsorázni, akkor mindenki fel van öltözve.
2023. nov. 12. 10:39
 4/22 anonim ***** válasza:
69%

Ennél nekem sokkal durvábbak voltak.

A fenti sztori azokhoz képest semmi. Nekem fel se tűnne.

2023. nov. 12. 10:39
 5/22 anonim ***** válasza:
97%
#4 Például? Megdugta a hugod az asztalon családi vacsora közben? Vagy mit kell durva alatt érteni?
2023. nov. 12. 10:43
 6/22 anonim ***** válasza:
5%

Pl először mutattam be nagyobb csaladi összejövetelen(addig csak szűkebben anya apa tesók), szóval unokatesók is voltak a nőik is meg karácsony ami arrol szól(na), hogy az idősebb mama papa a gyerekeik(a szüleim)és unokák (mi)is jelen vagyunk es ezek már ritka pillanatok es a karácsonyt se kéne ragozni.

Erre neki állt unokatesom nőjévrl flörtölni szemezne ha bejött akkor addig engem szigoruam át se ölelt. A csaj meg szemezget vele vissza.

Hát én meg nem nőzni vittem el a családomhoz karácsonykor.

Vagy a másik.

Apának másik felesége van, náluk voltunk. A nő megszólal felállva hogy jaj elülte a fenekét. Erre a párom "hallotta csak meg" hirtelen felkapta rá a fejét es összemosolygott a nővel mintha tudna rá mit mondani csak nem mondja már ki..

Na meg aztán a "nagy ő"

Külföldön éltem egy pasival de hazajöttem amig elvitték misszioba. Talán 1.5 évig csak leveleztünk remenytelenul szerelmesen, addig hazajöttem dolgozni. de váratlan közölte hogy el tud jönni hozzám Mo-ra, de ugy jött valahogy hogy meloztam munkaidoben igy kérdeztem be jöhet e a párom mert nincs kulcsa..(igazábol a városban kellett volna órákat ténferegnie amig dolgozom úgy hogy 1000 km-röl utazott kb egy háborúból, es először fogom látni "évek" múlva)a főnökasszonyom (szexi nő)meg nem engedett el hanem azt mondja jöjjön be a párom nyugodtan.

Abbol meg az lett hogy ahogy be lettek egymásnak mutatva izott köztük a levegő, mi hátramentünk teázni a konyha részbe erre a párom kerfezi hogy hívjuk e a főnököm is.., megkérdeztem a főnöktől csatlakozna e hozzánk, erre annak meg felcsillant a szeme felpattant de aztán meglátta a fejem...es hirtelen váltott hogy nem.

Ez után minden nap ugy kellett dolgoznom a főnökömmel, hogy nyilvánvalóan megd.gnák egymást.

Aztán van olyan exem is akinek az anyja félmeztelenul mászkál simán a lakásban és az a nagycsecsű is. Aztán néztem a barátom meg a nagy fiútesóját is hogy ezeknek most tényleg ez a normális? A nagy kerek szemem láttán a barátom gyorsan odasúgta nekem hogy " anyám az ilyen.." (tré. Maradjak csendben ő is tudja hogy gáz, de nem tud mit csinálni. Igy csak összenéztünk egymás közt..)

Vagy amikor bnőmnek mutattam be vkit aztán az a bnömre nyomult meg fordítva.

Meg számtalan ilyen. Azokat nem is írom le mert így is hosszú az egész.

2023. nov. 12. 11:11
 7/22 anonim ***** válasza:
66%
#1 Az oké, de az tudod ugye, hogy ha igazán tetszenél a pasidnak, akkor nem fordulna úgy a hálóruhás nőrokonod után, hogy a nyaka majd kitörik?
2023. nov. 12. 11:11
 8/22 anonim ***** válasza:
25%

Ha p.nát látnak a nevüketbis elfelejtik nem csak azt hogy szerelmesek.

Ez nem az hogy a masik jobb lenne. Ez csak az hogy a másik alulöltözött.

2023. nov. 12. 11:18
 9/22 anonim ***** válasza:
51%

#8 Nem lát pinát.Ugyanazt látja, amit a strandon.Ha nem nudista, ott sem lát pinát.De még a nudista strandon sem szokás egymást fixírozni, mert nem azért járnak oda az emberek.

Az, amelyik férfi meg elfelejti, hogy szerelmes, mert meglát egy hálóruhás nőt, az annyit is ér, meg a "szerelme" is.

2023. nov. 12. 11:21
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

Ja meg ugyanaz a pasi(aki az unokatesom nőjével szemezgetett), mikor tesom lagzijára vittem el mint a páromat.., ott meg tesom bnőjét szúrta ki magának.

De egy rakat másik exem is hasonló, hogy szinte be se lehet őket mutatni nőknek, mert agyonaláznak.

6.voltam

2023. nov. 12. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!