Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg szoktátok egymást kérdezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg szoktátok egymást kérdezni minden nap, hogy kinek milyen napja volt?

Figyelt kérdés
Párommal mostanában alig kommunikálunk. Ma is pl reggel 7-kor elmentem egyetemre, este 9-re hazaértem, és annyit nem kérdez meg, hogy volt-e valami a suliban, vagy mi újság, vagy valami. Úgy, hogy már többször jeleztem neki, hogy nekem ez rosszul esik, hogy soha nem kérdez semmit. Régóta együtt élünk.
2023. nov. 11. 22:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
43%
Én megkérdezném, csak nincs kit.
2023. nov. 11. 22:13
 2/21 anonim ***** válasza:
27%

Rüheltem anyámtól és később a párjaimtól is ezt a "Milyen napod volt?" kérdést. Tudja, hogy xar. Akkor meg tényleg elvárná, hogy neki is az legyen, ha elmesélem?

Meg őszintén, 10000-ből hány embernek van mit mesélnie?

Vagy te, csak ilyen udvariassági kérdést vársz?

2023. nov. 11. 22:17
 3/21 anonim ***** válasza:
53%

Nem, miért kellene? Udvariassági kérdésre jön egy egyszerű, semmitmondó válasz, amitől nem vagy előrébb, csak "jól van, megkérdeztem, érdeklődök felőle, dolog letudva".

Mi BESZÉLGETÜNK, ahol ez is felmerül kötetlenül. De amikor szr napja van, akkor főleg nem kérdezem direktbe. Minek? Látom rajta, hogy valakit felnégyelne, nincs szüksége az én faggatózásomra is.

Ha szeretné, elmondja.

2023. nov. 11. 22:22
 4/21 anonim ***** válasza:
90%

Hát nem értek egyet az előttem szólókkal.

Én meg szokam kérdezni. De ez nem illedelmességi kérdés, az illemet elég rég elengedtük itthon:D Engem tényleg érdekel.

Ha szar napja volt azért, ha jó napja volt, azért.

De ő is meg szokta kérdezni és én is elmesélem, ha történt valami aznap.

Nyilván ha olyan van, meg is vitatjuk a dolgot bővebben, ha meg semmi kül, akkor semmi kül.

Ráadásul főleg, ha látom rajta, hogy szarul van, akkor pláne fontos, hogy érdeklődjek. ha nem tenném, az kb azt üzeni, hogy látom, hogy bajod van, de nem akarom, hogy megoszd velem. Hát pedig akarom, hisz ezért házasodtunk sösze, hogy megosztozzunk a jón is, a szaron is.

És ha szar napja volt, akkor jól is esik neki, hogy kiventillálhatja, esetleg akár segíteni is tudok neki valami megoldási ötlettel..

Én azt látom amúgy, hogy ha szeretnéd, hogy megkérdezze milyen napod volt, kezdd el te gyakran megkérdezi tőle, hogy neki milyen napja volt. Előbb-utóbb (persze, nem azonnal), de eszébe fog jutni visszakérdezni:D

Nyilván ehhez az kell, hogy amúgy akarjon az ember kommunikálni a párjával. Ha valakinek teher a párja jelenléte... nos... az nemtom minek van vele

2023. nov. 11. 22:31
 5/21 A kérdező kommentje:
Félreértettétek. Nem azt várom, hogy udvariasságból megkérdezze, ennyi év után már nem kell udvariaskodni. Azt várnám, hogy érdeklődjön felőlem, barmilyen kérdéssel, és ne a telefonját nyomkodja amikor hazajövök.
2023. nov. 11. 22:31
 6/21 anonim ***** válasza:
17%
Nem
2023. nov. 11. 22:50
 7/21 A kérdező kommentje:
4# igen, pontosan erre gondoltam. Ez hiányzik. Ráadásul már többször szóvá tettem, hogy nem esik jól, hogy semmit nem kérdez, mert ez azt üzeni nekem, hogy xarik rá. És ennek ellenére se kérdezi meg.
2023. nov. 11. 22:54
 8/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy érezted magad a mai nap?

Milyen volt?

2023. nov. 11. 23:09
 9/21 A kérdező kommentje:
8# köszi, aranyos vagy 🙂 nagyon fárasztó volt, de a csoporttarsaimmal jó volt találkozni. Az egyik csajjal kicsit jobban össze is baratkoztam, talán ebből alakulhat egy közelebbi barátság is 🙂
2023. nov. 11. 23:14
 10/21 anonim ***** válasza:

9# Hogy hogy szombaton is be kellett menni? Csak nem készülsz a vizsgákra?

Mi volt a legfárasztóbb benne?

Ennek örülök,gondolom a csoporttárssaid is örültek neked. 🙂

Ezt jó hallani, én is bízok benne hogy össze fog jönni.

2023. nov. 11. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!