Menyire kell és miket kell tudni angolul egy Spanyol szálodába,hogy megtudjuk érteni egymást?
Figyelt kérdés
#Alapszinten beszélek angolul,mik a gyakori kérdések amit kérdezni szoktak egy nagy szállodában?
2021. jún. 6. 15:08
1/11 anonim válasza:
Erős alapfokon szerintem elboldogulsz, de célszerűbb lenne spanyolul beszélni.
2/11 anonim válasza:
Rengeteg spanyol szállodában jóformán nem beszélnek angolul, neked kell apanyolul tudni, ha azt akarod, hogy megértsenek!
4/11 anonim válasza:
Nemetul vagy angolul tudj osember szinten.
5/11 anonim válasza:
Én felsőfokon beszélek angolul, de spanyol vendéglátó helyenek nagyon szenvedtem. Hogy miért? Mert a spanyolok alig beszéltek angolul. Találkoztam vagy 15 vendéglátóssal és egy (1) értett meg engem angolul.
6/11 anonim válasza:
Mivel még a magyar nyelvet sem sikerült általános iskola másodikos szinten elsajátítanod, javaslom próbálj meg mutogatni.
Ha nem megy, akkor adj borravalót.
7/11 kémény100 válasza:
A nyomtatványok kitöltése a szokásos kérdésekre, nem probléma.Ha nincs más óhajod, nem fognak semmit sem kérdezni. Azt gondold át, neked milyen kérdéseid, kéréseid lehetnek, arra készülj fel.
8/11 anonim válasza:
felejtsd el, hogy Spanyolországban az angol nyelvet tudod használni!
Tanulj meg pár tucat spanyol szót és a mobilodra tölts le valamilyen fordítót!
9/11 anonim válasza:
Nem vagy véletlenül erdélyi? Mert ha igen és jól beszélsz románul, azt nagyjából megértik, mert nagyon hasonlít.
10/11 Prince de Bretagne válasza:
Hiàba latin nyelv a kiejtés nagyon különbozö.
A franiàt jobban értik mint az angolt, sok spanyol dolgozik, tanul Franciorszàgban.
De végül is hasznàlj egy fordito applikàciot, vannak nagyon jok, azonnal forditja a beszélgetést és ki is mondja a forditàst, nem kell felolvasnot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!