Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire bántó voltam vagy ő húzta fel magát nagyon?
2 éve vagyok kapcsolatban vele, és az én családomat mindig lehetett kinevetni meg stb, az övét sosem. Ma mondta hogy megint elromlott xy kocsija a családjukban és annyit mondtam, hogy sok embertől hallottam már, hogy annak a tipusnak mindig van vmi baja és miért nem másikat vettek (mikor lett volna rá keret két pici gyerek mellé). 3 hónapja mindig szerelőnél van a kocsijuk és már 1,5 milliót ráköltöttek.
Erre teljesen rám támadt hogy nem tudták meg hogy majd én is megtapasztalom meg szálljak le a földre meg stb de nagyon bunkó. Aztán meg én poénnak szántam azt, hogy, hogy hogy vannak falevelek az udvarán? De ezt totál úgy mondtam, hogy nevetve, mert nagyon ügyel hogy minden rendben legyen nála és gondoltam majd nevetünk egyet rajta és vegre belatja hogy nem kell minden levelet egybol felszednie😅. És ezen is besértődött és aztán haza küldött. Ezek annyira nagy beszólások lette volna?
Ezt a faleveleset nem tudom értelmezni, hogy függ össze a másik történettel, kifejtenéd bővebben?
Egyébként ha ennyin felkapja a vizet (az autóson) meg hazaküld, elég ideggyenge. Én elgondolkoznék a folytatáson, pláne, ha hazaküldözget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!