Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavarodott a mai nap után? Vagy mi van akkor most?
Hmmm... Ha jól értelmezem, a srác nem akar teljesen elfelejteni bármi is az oka a szétválásotoknak.Amondó vagyok,hogy a srác még tartogathat meglepetéseket számodra.
Csak ezt így nehéz megállapítani,hogy mégis mit.
A találkozót két okból tehette át, vagy mert tényleg nem jó neki vagy mert más van benne ez a meglepetés.
a bökkenő ott van szerintem, hogy: "utolsó hétvége"
kinek kell olyan, aki aztán lelép?
vívódik
én is ezt éreztem, h mikor együtt vok bnőmmel ,akk naygon jól elvaygunk, csak aztán ahogy szétválunk, akk jövök rá, h nem jókl van ez így
de már szerencsére jobb lett:D:D
de sztem jól érzi veled magát, csask tudja az esze szerint h nem jó, ha együttmaradtok, akármi is az ok
vagy arról van szó, nem akarja vállalni a felelősséget, hogy miatta maradj, mert ha szakítana veled, akkor az lenne, hogy "de miattad maradtam, és ezt teszed velem?!"
ha magadtól akarnál maradni, szabadon lehetne veled, nem muszájból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!