Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a párom ( nő)?
Hagyd ott a fenébe, lépj le még ma.
Még azelőtt, hogy tényleg megszeret a kislány (és te is őt).
Teljesen mindegy, hogy anyagilag vagy érzelmileg használ ki ez a nő, de az 100%, hogy nem szeret. Simán lehet amúgy nárcisztikus is, de ez már csak hab a tortán.
Fiatal vagy még ahhoz nagyon, hogy beleragadj egy ilyen kapcsolatba.
Pár hónap után szerintem még szinte rózsaszín ködnek kellene lenni, ha ilyesmiken ölitek egymást, akkor gyorsan felejtsd el ezt a nőt.
Nem teljesen ezzel függ össze, de egy garzon szerintem nem is alkalmas egy párnak gyerekkel, főleg ha az a gyerek csak az egyik félé...
Én nem tudom hol a Bakony. :D Térképen megnézem majd ha fontos lesz.
Nyugodtan sírjál, nem férfiatlan.
Idióta a nőd, olyan mint anyám.
O dominans tipus. Ennek a tipusnak a lenyege,h kimondja a gondolatat a lenyeget . Nem finomkodik. Nem serto szandekkal. Ezt van aki kibirja,mert van eleg onbizalma,mint a Szolgaknak. O kemenylelku. Nem setodos ,az egyebes veszedet szereti. Nem erzelmes tipus. Van mas besorolas: kolerikus. Olvass roluk:
Florence Littauer: Szemelyisegunk rdjtett tartalekai cimu konyvet mindenkepp olvasd el (1. Es 2. Kotet!!!!!) ,es abbol el tudod donteni ,h erdemes/e szskitani vele. A konyv segit megerteni,miert ilyen es el tudid dontenu,h szskitasz vagy kezeled ezeket a dolgait. Elsonek kerd meg,h ne mondon ilyeneket neked,mert nem igszsagos,rosszil esik.
Mivel cigany baratai vannak,abbol leszurom,h a rajuk jellemzo ami a szivemen az a szamon (kinondja a gondolatat) tipusu emberekkel (van ugyanannyi elonye es hatranya ennek a mentalitasnak,egyaltalan nem itelem el) talalja meg a kozos hangot,ezert velravezeto nala megnondani a bsjid akkor szonnal es konkretan kimondva. Az er celt . Abbol ert. Kezdd el.
O egyettelmuen szeret Teged. Az o szemelyisegebol adodik ez a beszolos stilusa. Ez nem a szemelyed ellen szol. O sose kesz egy ilyen kis bujos cica,becezgegos.
Neked kell eldontened,h a magany jobb vagy ez a no. De tudd,h o szerer Teged es ragaszkodik. A kislanya is szeret. Csakadtagkent tekintenek rad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!