Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem, hogy a párom nem egészen elfogadható dolgot mondott?
"4es, kétlem, hogy jobb feleség lenne nálam valaki, aki úgy dönt, hogy könnyebb kefélni pénzért, mint tanulni. Én vállaltam 4 munkát és abból vettem meg a saját házam."
Sose hidd, hogy ezek egy jól működő kapcsolat alapkövei.
Kit érdekel, hogy van házad? Ezért szeressen?
Érzelmek, szép szavak, tettek, áldozatok, hogy a párodat jobban szeresd mint saját magad...ezek már fontosabbak.
u.i.: Ku@vából lesz a legjobb feleség, szól a mondás ;)
Férfihez a f..kánál fogva vezet az út, a k@vák a manipuláció mesterei.... Mindent megad amire egy pasi vágyik amíg te dolgozgatsz és kihagyod az erotikus célzatú üzeneteket amivel estére feltüzelhetnéd a párod csak hát ugye te abban a hitben vagy, hogy a házad elég meg te mekkora áldozat vagy meg önfeláldozó asszony.
A k@rvának is van háza nyugi, megszedte már magát...
A párom reggel szopással ébred, ha pedig munka után nem fárad el, akkor kivétel nélkül szeretkezünk. Ez így megy 4 éve. Naptárat kapott a fehérneműs képeimből.
Nem nézem le a takarítókat, kukasokat. Papám kukas, én meg takarító voltam. Ezek munkák. Árulni a tested nem munka. Mindig van megoldás, hogy ne kelljen eladnod magad szexuálisan.
A kérdés úgy szólt, hogy ha nem ismernénk egymást, csak random nő lennék, így eléggé kétlem, hogy a válasza szerelemre utal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!