Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdenél a pároddal, ha már a 3. munkahelyet veszíti el, mert nincs jogsija?
Engem nem zavarna, ha a páromnak nem lenne jogsija. (Gyakorlatilag most sem érintem engem a mindennapokban, hogy a paism tud vezetni.)
De akkora balfácán lenne, hogy sorra rúgnák ki a munkahelyéről, mert nem felel meg a követelményeknek, akkor lapát.
Nyilván próbálnám ösztönözni, hogy ha anyagilag is belefér, kezdje el, de semmiképp sem erőltetném. Ha ő nem érti úgy, hogy hátrány éri emiatt, akkor nem is fog lépéseket tenni a jogsi felé.
Egyébként én háromszor dolgoztam már olyan helyen (autószalon), ahol ha munkakörömből nem is elvárt, de mindenképpen előnyös lett volna a jogsi megléte...most jutottam el oda, hogy végeztem sz elméleti tananyaggal, valószínűleg két hét múlva vizsgázom is belőle. Hogy miért? Mert akarom, érdekel, végre eljött ez a belső késztetés és most végig is csinálom (tavaly belekezdtem).
Jelentkezzen olyan helyre, ahol nem kell vezetni. Nálam se kellett sosem, max. az odajutáshoz.
Mégis milyen szakmája van, amihez kell vezetni, de nincs jogsija??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!