Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biztonsagban erzed magad a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonsagban erzed magad a baratod/ferjed mellett nokent?

Figyelt kérdés

A mai tarsadalom nagy problemaja a noi es ferfi szerepek elmosodasa, atakulasa. Az a problemam, hogy rajottem nekem egy eros, iranyito, stabil ferfira van szuksegem aki mellett en vagyok a gyengebbik nem. Aki nem kenyszerit arra, hogy legyek ferfias azaz en teremtsem meg az anyagi joletunket, en mondjam meg mikor legyen eskuvo/vagy eljegyzes, csalad en mondjam meg mi legyen a program, felesben fizessek mindent vagy leglabbis sokszor hivjam meg italra vagy barmire. Nem kell olyan ferfi aki azt hangoztatja nem is tudja miert vagyok vele, aki azt mondja o kenyelemsen el van az eleteben, de en nyugodtan torjem labam, kezem, hogy jobb eletunk legyen.

Az a baj ezeket nem lehet ma felvallalni, mert az ilyen noket lekopik es azt mondjak aranyaso, buta no. Pedig nem egy milliardosra vagyom es nem arra, hogy tartson el 100%-ban, csak arra hogy tolem erosebb legyen, hogy mellette azt erezzem akkor is biztosnagban leszek, ha en nem millios fozetest viszek haza hanem mondjuk csak felet. Vagy ha gyereket fogok varni akkor tudjam, hogy o kepes lesz biztositani mindent, hogy nyugodtan maradjak otthon.

Amiota ezeket bevallottam magamnak egyszeruen kiabrandultam a baratombol. Miota vele vagyok jobban nyomaszt es stresszel a karrier mint valaha. Azt erzem, ha nem jutok elorebb par even belul akkor nyomorusagos elet var ram mellette, ha cslaadotalapitunk.

Mas no nem erzi ezt? Ti azt erzitek a baratotok mellett teljes biztonsagban vagytok es nem nektek kell az erosebbnek lennetek?

Es szegyellem, hogy ilyen no vagyok mert tudom mindenki lenezi az ilyen noket, mint en. Ma mar majdnem minden no arra vagyok, hogy jol keressen es magatol tartsa el a csaladjat akar a ferfit. De en igy nem tudok a ferfira ferfikent tekinteni, hogy o a gyengebb.

2023. nov. 4. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

háború: van

feministák:

2023. nov. 4. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne egy férfi határozottabb, stb. mint egy nő? Lényegében azt mondjátok, hogy nem akartok férfi szerep lenni, mert akkor el kell tartani a másikat, döntést kell hozni, stb. szóval ti akartok az eltartott, döntésképtelenek lenni.
2023. nov. 4. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!