Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tenni, van remény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tenni, van remény arra, hogy ez egyszer jobb lesz?

Figyelt kérdés
A barátom sokszor hánytorgat múltbeli dolgokat. Egy barátomnak elkezdett panaszkodni ezekről a fél évvel ezelőtti dolgokról, aki nem értett vele egyet, és meg is indokolta, hogy szerinte miért nincs igaza. (Egy tájképről van szó a múltból amit szerinte le kellett volna törölnöm mert bántja, hogy mással voltam és akkor készült, hiába csak fa van rajta meg naplemente, ember senki)A párom nem bírja a kritikát, elmondása szerint neki mindig igaza van. Na már most aznap éjjel mikor hazaértünk ezután, annyira berágott hogy a barátom nem értett vele egyet, hogy szó nélkül elment otthonról éjjel és nem is tudtam elérni amikor feleszméltem,hogy nincs otthon. Nekem ez annyira tiszteletlennek tűnt hogy amikor 1 ora múlva visszajött elmondtam neki hogy ez borzasztóan rosszul esik, miért tesz ilyet? Azt mondta ne csodálkozzak hogy itthagy mert miattam van ez és fa.zság amit a barátom mond, és buták/hülyék vagyunk ha ezt így gondoljuk. Csak álltam és lestem, otthagytam mert nem tudtam vele kommunikálni higgadtan. Lefeküdtem majd jött hogy szexelne, mondtam hogy most hagyjon, nem tetszett neki, másnap megint reggel beprobálkozott, én öleltem csókoltam de mondtam h szeretném ha ez az eset nem történne meg többet és beszéljünk róla. De nem akart, csak szexelni megint, én meg mondtam hogy a lelkemnek kell h megbeszéljük elöször, így nem tudok. Azt mondta ha nem szexelek akkor ne is öleljem meg csókoljam amég lehiggadok! En! Mondom nem higgadni kell hanem kommunikalni. Ez odáig fajult hogy másnap hazaköltözött és engem hibáztat hogy nem tettem semmit… Mi a fene ez a viselkedés? Többször elmondtam aznap is hogy beszéljünk.
2023. nov. 4. 08:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és azt a tájképet letöröltem akkor amikor szólt hogy lehetne eszem letörölni magamtól is. Fél évvel ezelőtt!
2023. nov. 4. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Halistennek hogy elkoltozott az egoista idióta... nehogy visszasird!!! Most tiltsd le mindenhol! Ha visszafogadod, többet nem szabadulsz és terrorizalni fog

Soha nem fogsz tudni normálisan megbeszelni vele dolgokat O nel alkalmas egyenlő parkapcsolatra

2023. nov. 4. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A tájképet tedd vissza

Semmi köze

2023. nov. 4. 08:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen a barátom is ezt mondta neki hogy max megköszönheted hogy letörölte, de nem kellett volna.

Sajnos nem törekszik arra, hogy megbeszéljük, feloldjuk a problémákat. A szőnyeg alá söpréssel meg tudjuk hova jut egy kapcsolat sajnos később

2023. nov. 4. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne! Jól írta az #1-es, nem alkalmas normális párkapcsolatra.
2023. nov. 4. 09:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Örülj annak, hogy megszabadultál tőle!!
2023. nov. 4. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!