Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális ilyenen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ilyenen tépelődni?

Figyelt kérdés

A jövőnkön gondolkodom, hogy mi legyen velünk.

Mindketten érezzük valami nem okes, ezt el is mondtuk egymásnak.

Viszont én azon gondolkodom hogy nem e az èn elvárásaim magasak párom felé, vagy nem túl sok amit kérek tőle..

Nyilván nem extrém dolgot szeretnék, vagy amin nem lehetne változás kicsit.

Példa: Mondjuk elvárnám h sminkelje magát miközben tudom hogy utálja

2023. nov. 3. 19:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Döntsd el hogy insta maca kell vagy valodi nő aki ja néha kocosan ébred meg sminktelen es még sz.rik is.
2023. nov. 4. 08:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Ismétlem nem én kértem !! Ez csak random példa ..amikor nem olyasmit kérsz tőle ami teljesen megváltozhatatlan hanem erőfeszítéssel javitható
2023. nov. 4. 09:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha konkrétan leírod mit várnál el akkor jobban tudnánk rá válaszolni, hogy magas-e az elvárás vagy sem. De egyébként ez is objektív, mert ha a bnődnek sok az amit szeretnél, é szerintünk nem, akkor sem tudsz vele mit kezdeni. Mondj dolgokat mit várnál!
2023. nov. 4. 11:05
 14/18 A kérdező kommentje:

Pl

Mondjuk te kicsit jobban szereted a rendet és arra kéred figyeljen oda ( tudod hogy azert nem az a rendetlen fajta, de te azert nála jobban szereted a rendet )-> tehát nem azt kéred mikor tudod h trehány alapból hogy legyen rendszerető.

2023. nov. 4. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe óvatosan közölném ezt vele és mondanám hogy segítek rendet tenni. Előbb utóbb rászokik ő is sokkal jobban
2023. nov. 4. 13:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Barátnőm pont ilyen. Képes este 9-kor nekiállni szétszedni a kávéfőzőt, mert kicsit vízköves. És ezt úgy hogy már 30 órája nem aludt. Néha már-már túlzás amit csinál takarítás címén. Ami nem is zavarna, mert szívesen segítek neki. De a saját szabadidejéből vesz el, segíteni meg sokszor nem hagyja, mert azt se szereti.

Elfogadtam ilyennek. Majd rájön, hogy túlzásokba esik.

2023. nov. 4. 13:49
 17/18 A kérdező kommentje:
16os. Na en nem vagyok azért ilyen. De egy alap rend fontos h ne legyen napokig elő olyan cucc amit nem használ
2023. nov. 4. 14:51
 18/18 anonim ***** válasza:
16os vagyok. Persze egy alap rend fontos.
2023. nov. 4. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!