Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ilyenen tépelődni?
A jövőnkön gondolkodom, hogy mi legyen velünk.
Mindketten érezzük valami nem okes, ezt el is mondtuk egymásnak.
Viszont én azon gondolkodom hogy nem e az èn elvárásaim magasak párom felé, vagy nem túl sok amit kérek tőle..
Nyilván nem extrém dolgot szeretnék, vagy amin nem lehetne változás kicsit.
Példa: Mondjuk elvárnám h sminkelje magát miközben tudom hogy utálja
Pl
Mondjuk te kicsit jobban szereted a rendet és arra kéred figyeljen oda ( tudod hogy azert nem az a rendetlen fajta, de te azert nála jobban szereted a rendet )-> tehát nem azt kéred mikor tudod h trehány alapból hogy legyen rendszerető.
Barátnőm pont ilyen. Képes este 9-kor nekiállni szétszedni a kávéfőzőt, mert kicsit vízköves. És ezt úgy hogy már 30 órája nem aludt. Néha már-már túlzás amit csinál takarítás címén. Ami nem is zavarna, mert szívesen segítek neki. De a saját szabadidejéből vesz el, segíteni meg sokszor nem hagyja, mert azt se szereti.
Elfogadtam ilyennek. Majd rájön, hogy túlzásokba esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!