Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ilyenen tépelődni?
A jövőnkön gondolkodom, hogy mi legyen velünk.
Mindketten érezzük valami nem okes, ezt el is mondtuk egymásnak.
Viszont én azon gondolkodom hogy nem e az èn elvárásaim magasak párom felé, vagy nem túl sok amit kérek tőle..
Nyilván nem extrém dolgot szeretnék, vagy amin nem lehetne változás kicsit.
Példa: Mondjuk elvárnám h sminkelje magát miközben tudom hogy utálja
Mondjuk én ki is dobnálak, ha ilyen marhasággal jönnél, csak mert NEKED ez jön be.
Bocs, exemet ki is dobtam, pont a smink miatt. Nem, nem érdekel, hogy neki az a mindene, én tökéletesen megvagyok nélküle is. ;)
"Elvárni" - aki kiejti ezt a szót, instant kuka.
Vannak olyan pasil is akiknek meg parádézni kell otthon magassarkuban miniszoknyában de ha a nő le is megy bazàri majomba akkor is csalják.
Amelyik pasi szivből szereti a párját érdekes az még szexképeket se kèr a párjàtol meg azt se hogy "hajtoscsajt" adjon elő.
Maga a szó is olyan visszataszító.
Szóval, mivel feltehetően neked ő nem tetszik smink nélkül, kérlek szakíts vele. Legalább így lehetősége lenne olyan férfit találni, aki úgy szereti őt, ahogy van.
Egy nő nem a te szexuális játékod.
Vannak olyanok akik szivesen targyiasodnak felfujt száj műszempilla, keresd azokat.
Biztos én nem voltam érthető.
A sminkes dolgot csak példának hoztam fel, ami szemléltetni akarta a kérdésem lényegét,ami az lett volna hogy nem olyat vársz el a párodtól amiről tudod hogy utálja vagy azt nem szereti, hanem hogy egy kicsit jobban figyeljen oda a dolgokra amik fontosak neked.
Tehát mondjuk tudod hogy nem sminkel de te " rá akarod venni" mert neked úgy jobb lenne, nem ilyen jellegű elvarasra gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!