Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor, és miért pont akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor, és miért pont akkor léptek erre a szintre?

Figyelt kérdés

Olvasom a Gyakorin többször, hogy sok lánynak gond az első "kábelezés".

Ebből kiindulva, mikor juttok el a kapcsolat azon pontjára, hogy beleférnek olyan dolgok, hogy a másik előtt mertek WC-zni, gombás lábkörmöt kezelni, vagy mint Ázsiában, kitisztítjátok a párotok fülét?

(Mondjuk ezt a "Nem merek fosni a pasim lakásán." témát nem értem. Fosni nem mersz, de szexelsz vele, ami közben azért látszik az aranyered, a gombás lábujjad, a szemölcsös hónaljad,...)

2023. nov. 3. 15:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Fosni nem mersz, de szexelsz vele, ami közben azért látszik az aranyered, a gombás lábujjad, a szemölcsös hónaljad,...)"

Fúj téged honnan szalajtottak és milyen nőkkel szexelsz?

Rajtam ilyen látványosságok nem találhatók de nem hinném hogy ritka példány vagyok.

A fültisztítástól behánytam. Nemhogy nem csinálnám meg senkinek kisgyereken kívül, de látni sem akarom azt se ahogy magának csinálja és nem csinálnám soha senki előtt.

Kaki természetes dolog, de azt se akarom nézni.

2023. nov. 3. 18:25
 12/24 anonim ***** válasza:
93%

A betegápolás más. De te olyan undorítóan fogalmazol hogy a belem kifordul, mintha ezek a guaztustalanságok a fétiseid lennének.

A spermától nem undorodom viszont az arcomra nem mehet. Soha senkié se mehetett.

2023. nov. 3. 18:30
 13/24 A kérdező kommentje:

11.

Fül.

Ázsiában kozmetikák is csinálják, sőt Japánban, a cselédlány kávézókban extra szolgáltatás.

Így megy: https://www.youtube.com/watch?v=Q1licB6AdGY Nyugi! Ez csak egy anime rajzfilm részlete. Megnézheted.

2023. nov. 3. 18:34
 14/24 anonim ***** válasza:

13 Én tőled soha semmit nem nézek meg, kösz. Mert se animére se japán tinilány visongásra nem vagyok kíváncsi, ezeket szoktad nyomni.

És nagyon örülök hogy eddig nem tudtam hogy létezik cselédlány kávézó Japánban, de határozottan jobb volt amíg nem tudtam róla 💩

2023. nov. 3. 18:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Az teljesen más, ha beteg, az egy szülséghelyzet. Amit te vázoltál, az indokolatlan gusztustalankodás, ami nem tartozik a másikra.
2023. nov. 3. 18:51
 16/24 anonim ***** válasza:
#5 vagyok. Ha bármi miatt szükséges lenne ápolnom, megtenném. De miért lenne szükséges vagy kifejezetten jó szerinted, ha egymás előtt szarnánk? XD Ez a fétised?
2023. nov. 3. 19:51
 17/24 A kérdező kommentje:
16. Mert a legtöbb lakásban 1 azaz EGY WC van, és van, hogy NAGYON kell sietni oda. Annyira, hogy nem várhatod meg, amíg a párod kiszáll a kádból.
2023. nov. 3. 20:01
 18/24 anonim ***** válasza:

Én akkor inkább kiszállnék a kádból 3 másodperc alatt de oké :D

Illetve ilyen esetekben minimum függöny kéne hogy legyen, bárhol voltam mindig volt. Szóval akkor sem egymás előtt történik.

2023. nov. 3. 20:05
 19/24 anonim ***** válasza:
46%
#17 rakasd rendbe az emésztésed ha neked állandóan fosnod kell és nem lehet tőled fél órára bemenni a fürdőbe. A normál kakit ugyanis vissza lehet tartani, gondolom hasmenés a fétised, már a kérdésben is fosást írtál.
2023. nov. 3. 20:06
 20/24 anonim ***** válasza:

Soha nem akarnék előtte kakálni. Ő se tegye előttem ha lehet. Együtt vagyunk már 9 éve, de még nem volt soha hogy ezt ne lehetett volna megoldani. Az nem normális ha valakinek olyan gyenge a záróizma hogy nem tudja pár másodpercig tartani a cuccot. Pisilésre volt már példa, de az is csak egyszer-kétszer.

A többit nem értem, elérem a fülemet is meg a lábamat is. Meg ő is a sajátját. Nem vagyok sem gombás, sem szemölcsös, sem aranyeres. Vagy ha épp bele is nyúlok valami ilyesmibe, akkor orvosnak mutogatom, nem a férjemnek.

2023. nov. 3. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!