Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehetne vélni egy ilyesfajta eltűnést?
Lassan egy hónapja együtt vagyunk, még minden friss.
Napi szinten beszélünk, majdnem minden nap találkozunk is.
A héten neki volt 3 pihenőnapja, ebből 2-t együtt töltöttünk mert nekem dolgozni kellett már. Ezen az utolsó pihenőjén konkrétan eltűnt az éterből. Még délután azt írta hogy ezt meg azt szeretné velem beszerezni stb. Majd semmi. 1,5 napig nem reagált az üzenetemre vagy hívásomra. Már minden is átfutott az agyamon.
Majd következő nap este ír hogy minden rendben van, csak le volt némítva ne aggódjak. Mivan? Majd utána mondta hogy elment egy olyan régi kollegájához berúgni akit amúgy nem is bír mert pletykás meg alkoholista. De csak elment hozzá mert unatkozott.
Nem is válaszoltam ezekre neki. Kérte hogy ne haragudjak, nagyon próbálkozna de ezt egyszerűen nem tudom hova tenni. Mondhatni el is ment a kedvem tőle, ha neki ilyenek beleférnek. Oké még nagyon az eleje az egész, de ez most nem vetett jó fényt az egészre.
Olyan hülye helyzet ez, véleményekre lennék kíváncsi.
N/28 F/35
Volt már, hogy elmentem valakihez és sajnos én sem törődtem azzal, hogy írogassak hogy épp mit csinálok, aztán tovább tartom mint gondoltam, ha nem is másfél napig.
Ha megcsalt miért nem játszott el valamit közben? Nyilván írogathatta volna, hogy jaj most itt vagyok a haverommal, stb.
Ez így full sötétben tapogatózás, azért én nem tojnék be ennyitől, de értem hogy mitől félsz. Csak ettől jobbat nem fogunk tudni mi sem mondani. :D
Vélemény: tapadókorong típus vagy aki 0-24h-ben rá akar akaszkodni a másikra, megfojtva az állandó tapadással. Ha a leendő párod nem hasonló gondolkodású, akkor sikítva menekülni fog előled mindenki.
Gondolkoztál már azon miért is vagy ilyen? Érdemes lenne...
Ez egyáltalán nem normális, nem is értem miért írnak néhányan ilyen hülyeséget, hogy az.
Hozzateszem eleve gáz, hogy 35 evesen ott tart, hogy lelép berúgni mert unatkozik. 😂 Szerintem hagyd a fenébe.
Nem érdekelne a sztorija, megmondanám neki, hogy ez 0%-ban fér bele az értékrendembe.
Nem baj, ha más dolga akad, de szóljon - főleg, mivel elvileg megbeszéltük, ezt csináljuk délután-este.
Ehelyett dedós mód eltűnik 1,5 napra.
Itt vége lenne, mert éretlen egy komoly kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!