Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire lehetne vélni egy ilyesfa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire lehetne vélni egy ilyesfajta eltűnést?

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja együtt vagyunk, még minden friss.

Napi szinten beszélünk, majdnem minden nap találkozunk is.

A héten neki volt 3 pihenőnapja, ebből 2-t együtt töltöttünk mert nekem dolgozni kellett már. Ezen az utolsó pihenőjén konkrétan eltűnt az éterből. Még délután azt írta hogy ezt meg azt szeretné velem beszerezni stb. Majd semmi. 1,5 napig nem reagált az üzenetemre vagy hívásomra. Már minden is átfutott az agyamon.

Majd következő nap este ír hogy minden rendben van, csak le volt némítva ne aggódjak. Mivan? Majd utána mondta hogy elment egy olyan régi kollegájához berúgni akit amúgy nem is bír mert pletykás meg alkoholista. De csak elment hozzá mert unatkozott.

Nem is válaszoltam ezekre neki. Kérte hogy ne haragudjak, nagyon próbálkozna de ezt egyszerűen nem tudom hova tenni. Mondhatni el is ment a kedvem tőle, ha neki ilyenek beleférnek. Oké még nagyon az eleje az egész, de ez most nem vetett jó fényt az egészre.

Olyan hülye helyzet ez, véleményekre lennék kíváncsi.

N/28 F/35

2023. nov. 3. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Volt már, hogy elmentem valakihez és sajnos én sem törődtem azzal, hogy írogassak hogy épp mit csinálok, aztán tovább tartom mint gondoltam, ha nem is másfél napig.

Ha megcsalt miért nem játszott el valamit közben? Nyilván írogathatta volna, hogy jaj most itt vagyok a haverommal, stb.

Ez így full sötétben tapogatózás, azért én nem tojnék be ennyitől, de értem hogy mitől félsz. Csak ettől jobbat nem fogunk tudni mi sem mondani. :D

2023. nov. 3. 14:26
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

Vélemény: tapadókorong típus vagy aki 0-24h-ben rá akar akaszkodni a másikra, megfojtva az állandó tapadással. Ha a leendő párod nem hasonló gondolkodású, akkor sikítva menekülni fog előled mindenki.

Gondolkoztál már azon miért is vagy ilyen? Érdemes lenne...

2023. nov. 3. 14:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy kell érteni hogy 5 percenként kerestem. Összesen 3x írtam 1x hívtam, ebből 1 üzenetet olvasott csak el. Csak annyi hogy minden oké-e, de mikor már több mint fél-1 napja semmi reakció, azért tud aggasztó lenni. Főleg hogy soha nincs lenémítva
2023. nov. 3. 14:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként inkább őt mondanám tapadósnak, mivel 2-3 óránként keres mindegy hogy reggel vagy vagy éjszaka. Abszolút nem vagyok arra ütemezve hogy megfojtsam a nagy magányommal vagy szeretetéhségemmel
2023. nov. 3. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
#3 akkor már elkezdett oldalazni, olajra lépni, csak még nem meri megmondani a szemedbe... Szerinted miért lehet? MAGADTÓL kérdezd meg (tudod rá a választ, de olvasd vissza amit fent írtam és rájössz)
2023. nov. 3. 14:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
2es már ne is haragudj de a.kerdező írta h friss kapcsolat, plusz megbeszélték hogy együtt szereznek be dolgokat.1. A pasi nem következetes szarik rá ez a masiknak hogy esik, 2.meg arra is képtelen hogy annyit írjon most nem alkalmas, de jól vagyok és.majd holnap jelentkezem! Kérdező nem vagy tapadós,de.mondd el a párodnak hogy ez nem esett neked jól, írja meg ha programvaltozas van
2023. nov. 3. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem normális, nem is értem miért írnak néhányan ilyen hülyeséget, hogy az.

Hozzateszem eleve gáz, hogy 35 evesen ott tart, hogy lelép berúgni mert unatkozik. 😂 Szerintem hagyd a fenébe.

2023. nov. 3. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező, ez a nő nem igazán tisztelhet se téged, se az idődet, sem pedig az érzelmeidet. Öncélúan variál, eltűnik, játszadozik az érzelmeiddel. Ez hogy "nem volt rajta hang" ez nagyon primitív és hülyére vevős kifogás, szóval még ez is rosszpont hogy hülyének néz. Ha valami túl sok, azt meg lehetne beszélni. Ő egyértelműen ebben sem volt partner. Ez meg hogy elmegy inni valakihez és ottragad, már alapból gyanura adhat okot. Ha nem is történt semmi, rendkívül kellemetlen és inzultáló, főleg friss 1 hónapos kapcsolatnál. Egyébként nem történhetett valami olyan a második közös napon, amin ő berághatott besértődhetett, és abból húzta ki ezt valami sunyi büntetgetős bosszúlépésként?
2023. nov. 3. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég ciki, hogy így eltűnt. Egy friss kapcsolatban még hiányzik a másik, hiszen minden izgalmas, egy nem frissben meg minimum szólok, hogy bocs, most kell egy kis áramszünet és nem leszek elérhető, mert a Gazsival elmegyünk a hegyekbe kirúgni a hámból. De szó nélkül eltűnni egyikben sem oké. Szerintem tök természetes, hogy ilyenkor az ember már elkezd aggódni, ráesett egy fél tetőcserép vagy mi történhetett és nem arra gondol, hogy csak épp el lett felejtve. Ez nem jó ómen sajnos.
2023. nov. 3. 15:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem érdekelne a sztorija, megmondanám neki, hogy ez 0%-ban fér bele az értékrendembe.

Nem baj, ha más dolga akad, de szóljon - főleg, mivel elvileg megbeszéltük, ezt csináljuk délután-este.

Ehelyett dedós mód eltűnik 1,5 napra.

Itt vége lenne, mert éretlen egy komoly kapcsolatra.

2023. nov. 3. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!