Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mennyi idő után kezdtétek unni a szexet a párotokkal? Elkezdtétek egyáltalán unni? Ha igen, hogyan lettetek úrrá rajta?
Figyelt kérdés
Alapvetően olyan esetekből induljunk ki, hogy minden működik a kapcsolatban, nagy az összhang, megvannak a közös célok, a szex is jó egyébként, csak esetleg azt érzitek, hogy már X ideje ugyanazzal a személlyel lefeküdni nem olyan izgalmas.2023. nov. 3. 08:17
11/13 anonim válasza:
10
Nem tudom Én otthon lakom! A barátnőm meg velem, tehát Én biztos nem költöznék el a lakásból!
12/13 anonim válasza:
Azokat hamar megunjàk akik más nőket gúnyolnak akiknek jó kapcsolata van:D
Sok nőt hamar kidobnak :)
13/13 anonim válasza:
en 16 ev utan sem untam meg a paromat, mai napig fullon imadok vele szexelni.
igaz, k. jol nez ki a mai napig, mindig probalok valami ujat belevinni a dologba.
hogy o mennyire unt meg/nem unt meg, nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!