Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm költekezési és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm költekezési és tárgyfelhalmozási mániája túllépett egy szintet, és én ezt nem bírom már tovább. Ti mit tennétek? 28/F

Figyelt kérdés

Amikor egy hónapban a 10. táskát veszi, amire egyébként semmi szüksége, és a gardróbban áll még kb 20 majdnem ugyanolyan, vagy a 8. pár csizmát, és kibontatlan cipősdobozok vannak az egész lakásban, akkor a fejembe száll a vér. Még a kozmetikumokkal van így, rúzsok, púderek, fisz faszok, amiket SOHA NEM használ, cserébe baszott drágák olyan mintha a pénz menne a kukába.

Tegnapelőtt elöntött az ideg, mert a megkérdezésem nélkül berendelt egy újabb 86 ezer Ft-os csizmát, ami ráadásul kicsi, és elintézte egy vállvonással, majd valamire csak jó lesz alapon. Ez nekem már sok. Főleg, hogy az utóbbi hónapokban a rezsit teljes egészében én fizetem ő semmibe nem száll be a költekezési mizériája miatt. Félreértés ne essék, tudom, hogy a nők szeretnek vásárolgatni, és persze miért is ne, ha szüksége lenne rá, DE NINCS! Csak állnak a cuccok halomban, és ez felb@]sz. Jogos a haragom?

2023. nov. 2. 15:23
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Utolsó: Albérlet.

De örülök, hogy ennyi jött le az egészből, hogy biztos még én használom ki, és jogtalanul pampogok.

2023. nov. 2. 17:19
 22/39 anonim ***** válasza:
0%
És kinek a nevén van az albérlet?
2023. nov. 2. 17:21
 23/39 A kérdező kommentje:

18:

Pontosan ezt a könyvet találtam meg a neten, és töltöttem le!

Mert gondoltam rákeresek hogy hogyan működik ennek az egésznek a dinamikája, csak, hogy értsem.

Mikor összejöttünk is feltűnt, hogy "kicsit" többet költ, mint szükséges lenne. De betudtam annak, hogy csak igényes akar lenni, ami akkor még vonzónak is tűnt.

Csak az együttélés során vált nyilvánvalóvá, hogy itt azért sokkal mélyebb dolgok vannak, és rá fogok/fogunk fázni mind anyagilag és minden téren.

2023. nov. 2. 17:22
 24/39 A kérdező kommentje:

23:

Miért releváns ez a kérdés szempontjából?

Ha egy albérletben élünk szerintem jogos hogy megoszlódjanak a költségek, de minimum az, hogy beszáll valaki a rezsibe, nem a másikra htk-za a rezsiköltségeket, mialatt az egész fizetését f@szságokra költi. De lehet én látom rosszul...

2023. nov. 2. 17:23
 25/39 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nber, én ezt nem csinàlnàm a helyedben sokàig.

Isten hírével elköltözhetne az anyjàékhoz.

2023. nov. 2. 17:24
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
#24 Azért kérdeztem hogy kié az albérlet, mert ettől a nőtől minél előbb meg kell szabadulnod ha jót akarsz magadnak!
2023. nov. 2. 17:27
 27/39 A kérdező kommentje:

Jelen állás szerint 3 hónapja én fizetem a teljes rezsit, az albérletet plusz a kaját is. Nem vagyok egy fukar anyagiaskodó ember, sőt a hozzám közel állókkal elmondásuk szerint még bőkezű is, és higgyétek el, nem sajnálok tőle dolgokat.

Azonban nem hiszem, hogy pálya, hogy én nem tudok megvenni magamnak olyan dolgokat, amik TÉNYLEG SZÜKSÉGESEK, nem felesleges pénzkidobási mánia. És jön a fűtési szezon, bele sem merek gondolni mi lesz.

2023. nov. 2. 17:28
 28/39 anonim ***** válasza:
91%
Adj neki ultimátumot, mondd meg hogy ha nem fizeti a következő 3 havi rezsit akkor felmondod az albit és elköltözöl egyedül egy másik albiba.
2023. nov. 2. 17:30
 29/39 anonim ***** válasza:
99%

És miért vagy idióta? Miért fizeted az albérletet, a rezsit, a kaját?

Amúgy an nőd beteg. Mármint rendesen beteg. Vásárlásmámnia. Ugyanolyan függőség, mint a cigi, a drog, az alkohol, a játékgép.

Nem fogod tudni megoldani.

2023. nov. 2. 17:34
 30/39 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam idiótának, csak annyi, hogy szeretem. De érzem a kellemetlenségét a dolognak, és azt, hogy soha nincs pénzem.

Most épp szakembereket bújok a neten, és el fogom kísérni egyhez az tuti.

Ha annak ellenére sem lesz változás, akkor szerintem különválunk bármennyire is kötődöm hozzá.

2023. nov. 2. 17:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!