Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék jobban határt húzni, ha a párom olyasmit csinál ami rám is hatással lehet pénzügyileg?
Fél éve vagyunk együtt a párommal. Mivel ő hónapokon át keresett melót, és messze lakunk egymástól, így kvázi hozzámköltözött, elég sok időt tölt velem. Kiderültek közben zűrös ügyei, és felmondták közben a lakásszerződését. Mivel most talált munkát, pénze nincs, költöznie kell, de nincs miből.
Mondanám azt hogy nem veszem magamra, de mégiscsak a szeretett párom. És tudom ha én nem segítek, akkor senki. Bizonyos dolgokban hajthatatlan, nem igazán hallgatja meg az én álláspontom, hogy most mit tegyen az azonnali költözés helyett. Ő nem akar beszélni a tulajjal, neki fontosabb, hogy neki legyen igaza...
Mit csinálhatok ebben a szituban? Segítenék is, de mégis csak a saját hülyesége miatt történt az ami történt. Szülei semmiről se tudnak, nincsenek beavatva.
Ok akkor sorolom a red flageket.
-Rajtad élősködik. Fél éve vagytok együtt, 300 ezret már legombolt rólad (nem fogod visszakapni) a közös vásárlásokat is nagyrészt te fizeted. Nálad dekkol ingyen.
-kiderültek a zűrös ügyei, amik miatt ki is dobták a lakásából. Milyen zűrös ügyek?
- már a te lakásbérletedet is veszélybe hozza, magyarázkodhatsz miatta a főbérlődnek, titkolóznod, sunyítanod kell.
-hónapok óta keres munkát. Ahogy írták, aki akar, talál munkát. Én is mosogattam egy ideig, diplomásan. Nem, nem mondták, hogy túlképzett vagyok.
-nem hallgatja meg az álláspontodat
-nem akarja megoldani a dolgokat, mert fontosabb hogy neki legyen igaza (és ne szembesüljön azzal, hogy egy másokon élősködő lúzer. Mert nem csak rajtad, de a főbérlődön is élősködik.
- senki más nem segít neki, csak te. Vajon miért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!