Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék jobban határt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék jobban határt húzni, ha a párom olyasmit csinál ami rám is hatással lehet pénzügyileg?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a párommal. Mivel ő hónapokon át keresett melót, és messze lakunk egymástól, így kvázi hozzámköltözött, elég sok időt tölt velem. Kiderültek közben zűrös ügyei, és felmondták közben a lakásszerződését. Mivel most talált munkát, pénze nincs, költöznie kell, de nincs miből.

Mondanám azt hogy nem veszem magamra, de mégiscsak a szeretett párom. És tudom ha én nem segítek, akkor senki. Bizonyos dolgokban hajthatatlan, nem igazán hallgatja meg az én álláspontom, hogy most mit tegyen az azonnali költözés helyett. Ő nem akar beszélni a tulajjal, neki fontosabb, hogy neki legyen igaza...

Mit csinálhatok ebben a szituban? Segítenék is, de mégis csak a saját hülyesége miatt történt az ami történt. Szülei semmiről se tudnak, nincsenek beavatva.

2023. nov. 1. 11:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az egyik korrábbi kommenthez: távkapcsolatban vagyunk. De mivel eddig munkát keresett,nem volt senkihez és semmihez se kötve, ezért általában nálam volt. Sosem voltunk ott egy egész hónapot, a fogyasztáson nem látszik meg a különbözet. Viszont most a tulajnak is szemet szúrt, hogy gyakran lát minket együtt. Úgyhogy most tegnap magyarázkodhattam, hogy mi csak egy pár vagyunk, de nem költözött be hozzánk.
2023. nov. 2. 08:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Ok akkor sorolom a red flageket.

-Rajtad élősködik. Fél éve vagytok együtt, 300 ezret már legombolt rólad (nem fogod visszakapni) a közös vásárlásokat is nagyrészt te fizeted. Nálad dekkol ingyen.

-kiderültek a zűrös ügyei, amik miatt ki is dobták a lakásából. Milyen zűrös ügyek?

- már a te lakásbérletedet is veszélybe hozza, magyarázkodhatsz miatta a főbérlődnek, titkolóznod, sunyítanod kell.

-hónapok óta keres munkát. Ahogy írták, aki akar, talál munkát. Én is mosogattam egy ideig, diplomásan. Nem, nem mondták, hogy túlképzett vagyok.

-nem hallgatja meg az álláspontodat

-nem akarja megoldani a dolgokat, mert fontosabb hogy neki legyen igaza (és ne szembesüljön azzal, hogy egy másokon élősködő lúzer. Mert nem csak rajtad, de a főbérlődön is élősködik.

- senki más nem segít neki, csak te. Vajon miért???

2023. nov. 2. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!