Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit nézel el a párodnak ilyen téren?
4-5 sör megivása a haverjával milyen sűrűn fér bele neked?
Aminél nem érzed azt hogy zavaró már.
Azaz hetente lényegében berúg. Másnéven alkoholizmus.
Anno 19 évesen volt egy társaság akivel rendszeresen összejártam. Aztán amikor besokalltam a piától rájöttem, hogy piálás nélkül nem tudok velük együtt időt tölteni. Dobbantottam.
A tavalyi nagyar nagyon meghúztam és tavaly ősszel azt mondtam, hgoy oké, akkor most elég lesz a piálásból. AMúgy is úgy volt, hogy babaprojekt előtt kicsit hagyom tisztulni a szervezetet. Az elmúlt 1 évben kb 2 havonta ha iszok egy pohár valamit, csak alkalmakkor. Amúgy szódázni vag ylimonádézni szoktam. MÁrpedig HETENTE ülök össze a fiúkkal és baromi jól megy így is a dumálás, időtöltés.
Szóval a kérdés az: mihez ragaszkodik? Az alkoholhoz, vagy a társasághoz? Esetleg.. alkhol nélkül nem is működne ez a társaság?
Ha vlaóban a barátai, akkor egy korty pia nélkül is megoldható az egész.
Ha szerfüggő vagy a társaság egyszerűen nem működik pia nélkül, akkor ott rohadt nagy bajok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!