Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ha szerelmesek vagytok elnéztek sokmindent a párotoknak a béke érdekében, mjndig ugrásra keszen alltok mindenbe ha talalkozorol van szo vagy barmi masrol vagy tudtok nemet is mondani?
"En ilyen vagyok h sokat nyelek, mindig en egedek ha van nezet elteres,"
Most "kis szarságokról" van szó, vagyis valóban jelentéktelen dolgokról, vagy arról, hogy sokat nyelsz, és minden nézeteltérésnél te engedsz, különben vége lenne kapcsolatotoknak?
Mert nekem ez a kettő és és föld különbség.
"De ha nagyon szereted nem fogod kidobni kis szarsagok miatt. Nem akarok szakitani"
De akkor nézd a másik oldalról. Ha ő képes lenne kis szrság miatt szakítani, vagy mosolyszünetet tartani, csak mert ő büszke, akkor szerinted szeret téged?
Egy kapcsolat a kölcsönös tiszteleten, és kompromisszumokon alapul, nem azon, hogy mindig csak az egyik enged.
Nem azt mondom, hogy minden frinc francért szakítani kell, de ki kell, hogy állj magadért, az igazadért, akkor is ha akkor adott esetben úgy érzed elveszíted. Hidd el, nem fogod, ő is csak erőt fitogtat, ha még mégis, akkor hidd el nem kár érte.
De ha mindent ráhagysz, te pitizel nála akkor is ha ő bántott meg, akkor azzal csak azt éred el,hogy egyáltalán nem fog tisztelni, és még jobban visszaél majd a helyzettel, hogy a markában tart.
"Az elejen még ezek nem mutatkoztak meg, mire kiderult mi,yen belesherettem, az elejen ha voltak ilyenek belealltam, azt ergem el vele h tavolsagtarto lett velem vartam h bocsanatkt kerjen vegye szre magat de nem,"
De, akkor már az elején is pontosan ilyen volt, csak te már a legelején is úgy kapaszkodtál bele, mintha egyetlen férfi lenne a földön, és nem vetted észre a "Red flag-et".
Nem, az elejen nem mutatkozott meg, csak kesobb menet kozbe.
1 honap szunet azert volt mert mkkor menet kozbe kiderulteknaz elkentem es probaltam megbeszekni vele vagy megoldast talalni ő mégjobban tavolodott, emiatt veshekedtem vele h akkor nem is akar valtoztatni vagy jobba tenni, igy szakitottunk, aztan beszeloviszonyba maradtunk, elkezdthnk 1 honal utan kozeledni egymashoz, par honapig mukodott is a dolog, aztan megint elkehdte a hulyesegeit. Tudom h amiatt vannak ezek mert o kevesbe szeret es még buszke is. Lassan elkene kezdenem taktikaznom, valahigy elerni h eszrevegyen emberileg is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!