Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők ha szerelmesek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ha szerelmesek vagytok elnéztek sokmindent a párotoknak a béke érdekében, mjndig ugrásra keszen alltok mindenbe ha talalkozorol van szo vagy barmi masrol vagy tudtok nemet is mondani?

Figyelt kérdés
En ilyen vagyok h sokat nyelek, mindig en egedek ha van nezet elteres, hamarabb kifejezem ha nem tetszik valami, en irkalok tobbet, mas is igy van?

2023. okt. 30. 14:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

"En ilyen vagyok h sokat nyelek, mindig en egedek ha van nezet elteres,"

Most "kis szarságokról" van szó, vagyis valóban jelentéktelen dolgokról, vagy arról, hogy sokat nyelsz, és minden nézeteltérésnél te engedsz, különben vége lenne kapcsolatotoknak?

Mert nekem ez a kettő és és föld különbség.

2023. okt. 30. 22:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm ilyen, mint te. Csak azt éri el vele, hogy hosszabb - rövidebb idő múlva sz@rba se nézi a z imádott férfi. Nem csoda, hogy 34 évesen egyedül van, túl egy váláson, gyerek nélkül, párkapcsolat, férfi nélkül.
2023. okt. 31. 08:01
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

"De ha nagyon szereted nem fogod kidobni kis szarsagok miatt. Nem akarok szakitani"

De akkor nézd a másik oldalról. Ha ő képes lenne kis szrság miatt szakítani, vagy mosolyszünetet tartani, csak mert ő büszke, akkor szerinted szeret téged?

Egy kapcsolat a kölcsönös tiszteleten, és kompromisszumokon alapul, nem azon, hogy mindig csak az egyik enged.

Nem azt mondom, hogy minden frinc francért szakítani kell, de ki kell, hogy állj magadért, az igazadért, akkor is ha akkor adott esetben úgy érzed elveszíted. Hidd el, nem fogod, ő is csak erőt fitogtat, ha még mégis, akkor hidd el nem kár érte.

De ha mindent ráhagysz, te pitizel nála akkor is ha ő bántott meg, akkor azzal csak azt éred el,hogy egyáltalán nem fog tisztelni, és még jobban visszaél majd a helyzettel, hogy a markában tart.

2023. okt. 31. 08:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom hol hibaztal. Az elejen, amikor megismerted. Ez egy ordas nagy red flag, es akkor kellett volna dobni, de nem, te inkabb "kitartottal", majd erted megvaltozik stb hulyeseggel altattad magad. A red flag azert red flag, higy meg azelott kivagd, mielott beleszeretsz. Most mar hiaba akarod meghuzni a hataraidat, egyaltalan nem tisztel, letapos, atlep rajtad, valogatott modon tori meg az akarod, rombolja az amugy sem letezo onbecsulesed. Csapdaban vagy kisanyam. Kezdd el akarni a szakitast, mert rohadtul megszivod, amikor egy evtizedig jarsz majd pszichologushoz egy narcisztikus vadbarom miatt. De vegulis a te eleted, ugy teszed tonkre a mentalis egeszseged, ahogy akarod. Csak tudd, hogy nem a ferfiak a szemetek, hanem te valasztottal egy olyat, akihez gorcsosen ragaszkodsz meg akkor is, amikor latod, erzed, hogy baj mekkora baj van. Emlekezz majd erre a napra, ha par ev mulva visszatekintesz, hogy mekkora baromsagot kovettel el arra hivatkozva, hogy szereted. Egyebkent meg lehet ugy is szakitani, hogy szereted. Mert belatod, hogy jincs kozos jovotok es elengeded. De neked az illuzio kell, es ha eppen a rozsaszin kod oszlik es nem azt latod, amit szeretnel mar repulsz is vissza. Pszichologus tud ebben a koros, eltorzult erzes feltarasaban segiteni. Mert ez nem egeszseges, amit csinalsz, ugye tudod?
2023. okt. 31. 09:11
 15/21 A kérdező kommentje:
Az elejen még ezek nem mutatkoztak meg, mire kiderult mi,yen belesherettem, az elejen ha voltak ilyenek belealltam, azt ergem el vele h tavolsagtarto lett velem vartam h bocsanatkt kerjen vegye szre magat de nem, es igy nekem kellett engedni, ha nem engedek meg akkor az mehetett volna az orokkevalosagig, en meg nembirom h nem szol hozzam, volt h 1 honapig nem beszeltunk mert elhataroztam nem fogok behodolni de akkor se jott, szoval mushaly nekem. En nem birom nelkule
2023. okt. 31. 09:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Az az 1 honap nelkule borzalmas volt, sokkal rosszabb mint igy lenni hiaba tudom h szakitas lenne a megoldas
2023. okt. 31. 09:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Amikor volt az a szünet akkor mi történt? Miért "álltál bele"?
2023. okt. 31. 09:56
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Az elejen még ezek nem mutatkoztak meg, mire kiderult mi,yen belesherettem, az elejen ha voltak ilyenek belealltam, azt ergem el vele h tavolsagtarto lett velem vartam h bocsanatkt kerjen vegye szre magat de nem,"

De, akkor már az elején is pontosan ilyen volt, csak te már a legelején is úgy kapaszkodtál bele, mintha egyetlen férfi lenne a földön, és nem vetted észre a "Red flag-et".

2023. okt. 31. 10:03
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem, az elejen nem mutatkozott meg, csak kesobb menet kozbe.

1 honap szunet azert volt mert mkkor menet kozbe kiderulteknaz elkentem es probaltam megbeszekni vele vagy megoldast talalni ő mégjobban tavolodott, emiatt veshekedtem vele h akkor nem is akar valtoztatni vagy jobba tenni, igy szakitottunk, aztan beszeloviszonyba maradtunk, elkezdthnk 1 honal utan kozeledni egymashoz, par honapig mukodott is a dolog, aztan megint elkehdte a hulyesegeit. Tudom h amiatt vannak ezek mert o kevesbe szeret es még buszke is. Lassan elkene kezdenem taktikaznom, valahigy elerni h eszrevegyen emberileg is

2023. okt. 31. 12:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Te akkor tudnal valtoztatni, ha lenne eszkozod hozza. De nincs. Ezt mar lejatszottatok es te a labtorlo lettel a kapcsolatban. Van erod ezt megforditani? Ketlem. Ezert tovabbra is labtorlo leszel es annak is fog hasznalni. A legnagyobb fegyvere, hogy barmit tesz te egy a torz kapcsolatfuggoseged, amit a szeretem szoval fejezel ki miatt, nem tudsz kilepni a kapcsolatbol. Ezzel olyan hatalmat adsz a kezebe, amivel barmimor visszaelhet. Te ebben a.kapcsolatbanar sosem leszel tobb egy labtorlonel, mert keptelen van egyedul elni. Ezert jobb kapcsolatod sem lesz soha, onbecsules nelkul nem leszel eletkepes, onbecsulest meg nem tudsz egy ilyan kapcsolatban felepiteni, ahol folyamatosan alaznak. Ez az ordogi korod, igy fogod leelni az eleted, ha nem szakitasz. Egyedul az tori meg a korciklust.
2023. nov. 1. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!