Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha változik érdemes belekezden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha változik érdemes belekezdeni és bízni benne?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam,én belezúgtam és énis tetszem neki és ő szeretne is járni de előbb jobban megakarjuk ismerni egymást,ami hát elég nehéz mert nemsokat látom suliba.Holnap találkozunk és együtt leszünk egy kicsit,behívott xy városba(szomszéd város ő ottlakik én a 2 város közt)na a lényeg hogy olyan fajta srác aki szeret flörtölni a csajokkal.És én megakarom vele beszélni hogy csak úgy lehet ebből a dologból valami,ha leáll azzal hogy másokkal flörtöl mégha nem is gondolja komolyan...

Meg kicsit attól is félek hogy nem tartana tovább 2 hétnél...de ez csak ilyen ,,bogarat ültettek a fülembe" dolog.Én bíznék benne de csak akkor ha télleg látom hogy csak én kellek neki.Mert egy jófej,őszinte srác és mindig örül mikor meglát és mivel télleg keveset látjuk egymást most behívott városba.És ezt is szeretném neki mondani hogy ő is tegyen valamit azért hogy megismerjük egymást mert én mindig odamegyek hozzá amikor nem lát meg.

2010. okt. 19. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem érdemes.
2010. okt. 19. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe az egészet. Ha már eleve így kezdődik, hogy "ha megváltozik". A szerelem nem erről szól, hogy nyíltan meg akarjuk változtatni a másikat! Persze, idő közben csiszolódnak egymáshoz a felek...nade így kezdeni egy kapcsolatot, hogy változzon meg...Ettől csak szenvedni fogsz.
2010. okt. 19. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:

figyelj látszik h nem kell neked ha kéne nem kérdezgetnél itt hanem mennél és csinálnád vele amit jónak látsz

am meg télleg úgy működik h ha vki úgy tetszik ahogy van az a szerelem

2010. okt. 19. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:
kicsit gáz ezzel indítani, hogy változz meg.. többéves kapcsolatokat is tönkretesz az ilyen viselkedés, ha eleve ezzel kezdenéd, akkor inkább bele se menj.
2010. okt. 19. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
szia "én mindig odamegyek hozzá amikor nem lát meg "_ezt hogy értetted leírnád légyszi,mert ezt nem értettem.Amúgy meg szerintem is beszéljétek meg egymással szurkolok!
2010. okt. 19. 17:04
 6/6 A kérdező kommentje:

hát pl ha az osztályával van és nem néz arra amerre én vagyok akkor odamegyek

vagy pl ha az aulában vagyunk(ahol kb 100 gyerek mindig van)

2010. okt. 19. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!