Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem örülök a drága ajándéknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem örülök a drága ajándéknak, ez jó, vagy nem?

Figyelt kérdés
A párom tehetősebb, szereti a márkás dolgokat. Nekem kisebb fiztésem van, nem engedhetem meg. + nem is trtszenek a nagyon puccos dolgok. Kaptam már máskor is alkalmakra.Nem akarok álszent lenni, de nekem nem hiányzik, sőt, ha kapok utana mindig emlegeti milyen drága dolgot vett nekem szülinapomra, legyek hálás. Nem hiszi el, hogy ennek nem lehet örülni.... én meg úgy érzem inkább magának veszi, az ismerősök lássák, a sznobok. Egyszerűen nem érdekel, sőt szégyenlem, pl a munkahelyemen felvenni ilyen túlzottan drága dolgokat... érzi rajtam, nem érti, nem hiszi el. Én sem ertem magamat...de frusztrálnak ezek a dolgok. 40/L
2023. okt. 29. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha utána azt emlegetné a másik, hogy ajándékot vett nekem (mindegy milyen értékben) és legyek hálás, én se örülnék neki. Jól látod, ez nem arról szól, hogy neked akarna örömet szerezni, így nem is csoda, ha számodra ez inkább negatív dolog. Ha nem veszi figyelembe, hogy te mit szeretnél, az sosem jó jel.
2023. okt. 29. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon ellenszenves a párod már ebből a néhány sorból is.

Akármennyiért vesz valaki ajándékot nekem, az ne emlegesse, milyen drága volt és ne mondogassa, hogy legyek hálás érte.

Sok nő egy ilyen megjegyzés után hozzávágná az ajándékot vagy kidobná a kukába, hogy neki ne vegyen azért drágát, hogy utána ezt fölemlegethesse.

És igaza is lenne...

2023. okt. 29. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Valts egy olyan ferfira akivel azonos szinten vagytok.
2023. okt. 29. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is dobnám a helyedben, ez nem fog hosszútávon működni szerintem.

Esetleg ilyesmit felelnék egy ilyen jelenetre, hogy egyetlen szavam többet ér minden pénzednél, szóval "legyél hálás", hogy még mindig szóba állok veled. Vagy hogy eddig szóba álltam veled, és helló.

De meg is mondhatod neki, hogy mennyire undorító, hogy nyiltan ajándékokkal akar lekötelezni, és még az orrod alá is dörgöli, te ennél jóval értékesebb vagy. Csak hát ő végig arra játszik, gondolom, hogy az önértékelésedet aláássa, és kiszolgáltatottá tegyen...

2023. okt. 29. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:

A párod nem önzetlenül adja.

Amúgy nekem se jelent egy ajándék semmit.

2023. okt. 30. 00:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tudná mindig felemlegetni, mert az első ilyennél b@sznám ki ajándékkal együtt.

Egyébként engem se érdekel a drága ajándék, de ha normálisan adná, akkor használnám, ha egyébként tetszik.

(40évesen már túlvagy a lány koron. Jó lesz az nőnek is.)

2023. okt. 30. 00:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeket:-)
2023. okt. 30. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Két dolgot jegyeznék meg a kérdéseddel kapcsolatban.

1. Mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy minek örül, és minek nem. Jobb esetben pedig ezt már a kapcsolat kezdetén megbeszélik a felek.

2. Elég mérgező jellemvonás, amikor valaki azért vesz neked "ajándékot", hogy utánna azt felhánytorgathassa.

Én azt látom, hogy ez egy működésképtelen kapcsolat. Ő semmibe vesz téged, annyira nem képes, hogy figyelembe vegye, hogy mit szeretsz, meg mit nem, emellett pedig manipulálni szeretne.

2023. nov. 2. 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Ahogy a korábbi hozzászólók is írták, ebben a kapcsolatban te sose leszel igazán bolodog, felszabadult, sőt. Addig érdemes kilépni belőle, ameddig még egyszerűen megteheted, hidd el, ez idővel egyre bonyolódni fog csak.

Ja és számíthatsz mindenféle dologra, tehát ezekre fel kell készülnöd, ellen kell állnod:

fenyegetőzés, érzelmi zsarolás, sértegetés, bűntudat keltés, ígérgetés, hogy megváltozik (soha nem fog, hosszútávon pláne, mert személyiségzavaros), erőszak, akár még öngyilkossággal fenyegetőzés is stb.

Neked soha nem szabad meginogni, nagyon eltökéltnek kell lenned, mert ha látja, hogy meginogsz, akkor annál inkább csinálja a műsort, mert tudja, hogy van remény.

Tehát ha pl. öngyilkossággal fenyegetőzik, akkor hívod a 112-t, az kimegy rá, de te nem rohansz oda, hogy jaj, ne tegye: egyrészt 99%, hogy csak műsor, másrészt ha mégis, akkor is az ő döntése, nem te ölöd meg, bár szeretné az ilyen féreg elhitetni az áldozataival ezt a tudatot.

Minden hívást stb. fel kell venni, hogy az esetleges fenyegetőzést, zaklatást bizonyítékként fel tudd használni, és szükség esetén távolságtartásit kérhess ellene.

2023. nov. 4. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!