Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom érdektelen mindennel kapcsolatban?
Eljegyzett, de nem úgy, ahogy én megálmodtam volna, csak kivette a dobozt a zsebéből, de nem nyitotta ki a dobozt, és nem húzta fel az ujjamra sem, és azt a kérdést sem tette fel. A felett még szemet tudtam volna hunyni, hogy nem térdelt le. De azért a szüleimet megkérdezte, hogy hozzá adnak-e.
Még rózsacsokrot sem kaptam még tőle soha, unalmas embernek találom őt, de nem emiatt, hanem úgy összességében.
Pedig eleinte állandóan bókolt, azt hittem, hogy azért ettől szebben megkéri a kezem.
Jesszus ez alapjan igy leirni a sracot...
kb pont ezer oka lehetett, h igy viselkedett. Pl magambol kindulva en az ilyen szitukat (lanykeres) ver cikinek erzem, foleg ha nagyon "megrendezett" Hollywoodi feelingje van... De ettol meg nagyon szeretem a parom, de nem tudnam igy megkerni, elsullyednek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!