Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom érdektelen mindennel
kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Eljegyzett, de nem úgy, ahogy én megálmodtam volna, csak kivette a dobozt a zsebéből, de nem nyitotta ki a dobozt, és nem húzta fel az ujjamra sem, és azt a kérdést sem tette fel. A felett még szemet tudtam volna hunyni, hogy nem térdelt le. De azért a szüleimet megkérdezte, hogy hozzá adnak-e.
Még rózsacsokrot sem kaptam még tőle soha, unalmas embernek találom őt, de nem emiatt, hanem úgy összességében.
Pedig eleinte állandóan bókolt, azt hittem, hogy azért ettől szebben megkéri a kezem.
Nem vagy neki fontos, ez tök egyértelmű. Igazából a kérdésed nem is kérdés.
Megszoksz, vagy megszöksz.
2023. okt. 27. 17:08
2/13 anonim válasza:
Menjél hozzá, szülj neki pár gyereket, aztán naponta gyere vissza sírni, hogy milyen szar életed van és milyen boldogtalan vagy. Nyilván ha nem ezt a sorsot akarnád magadnak akkor már rég szakítottál volna.
2023. okt. 27. 17:20
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor miért jegyzett el?
2023. okt. 27. 17:38
4/13 anonim válasza:
Kérdező menj hozzá szerintem is, DE NE CSINÁLTASS GYEREKEKET vele, mert nemcsak te fogsz szenvedni a híres párocskád miatt. Ha egyszer felmosórongy vagy légy nyugodtan, de másnak az életét ne tedd tönkre, jó?
2023. okt. 27. 17:38
5/13 anonim válasza:
Nem ez az első, hogy megkérdezed. Nem is értem. Ha nem tetszik az egész,szakíts. De úgysem fogsz.
2023. okt. 27. 17:39
6/13 anonim válasza:
Azért drága kérdező, mert "itt az ideje" mert tudja, gondolja hogy kutya se nézne rá, mert fix pont vagy számára minden szempontból, DE ha jön más nő az életébe úgy szétcsal, mint a sicc. De nincs kizárva hogy most se vagy egyáltalán.
2023. okt. 27. 17:41
7/13 anonim válasza:
Na miért jegyzett el észlényke, azért, mert ezen agonizáltál már mióta, most így legalább egy időre elkussolsz. Ha ennyit érsz, akkor ennyit érsz.
2023. okt. 27. 17:42
8/13 anonim válasza:
Hogyha nem vagy vele boldog, próbálj meg változtatni a problémákon. Ha nem lehetséges, akkor fogadd őt el így, avagy keress mást.
2023. okt. 27. 17:43
9/13 A kérdező kommentje:
"Na miért jegyzett el észlényke, azért, mert ezen agonizáltál már mióta, most így legalább egy időre elkussolsz. Ha ennyit érsz, akkor ennyit érsz."
Mióta agonizáltam ezen? Én semmi ilyet nem kényszerítettem ki tőle, hogy jegyezzen el, vagy ilyesmi. Mikor beszéltünk róla, akkor ő is komolyan így gondolta, hogy egyszer majd szeretne házasodni, és nem csak az én szüleimmel, hanem a saját szüleivel is beszélt erről.
2023. okt. 27. 17:46
10/13 anonim válasza:
De kit érdekel hogy rászedted vagy magától akarta? Egyszerűen nem szeret, nem tisztel. Úgy érzi, hogy ha már együtt vagytok akkor legyetek túl rajta azt kész. De mivelhogy nem szeret, becsül és akad olyan nő, aki megszédíti a külsejét tekintve hűtlen lesz hozzád, lehet még el is hagyj érte. Tehát hiába vesz feleségül, hiába csinál fel úgyse leszel mellette boldog. Érted?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!