Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt ilyen kapcsolatod már?
volt, önámítás ez a küzdés
2023. okt. 27. 11:37
Volt. Első kapcsolat, nagyon ragaszkodtam hozzá. Mai fejjel nem húztam volna olyan sokáig. Dehát saját kárán tanul az ember. 😅
2023. okt. 27. 11:58
Volt, hiba volt.
Hiba volt figyelmen kívül hagyni a megérzéseket és a józan észt.
2023. okt. 27. 12:42
"ha külső szemmel rá néztél akkor azt láttad már nem kellene együtt lennetek"
Te külső szemmel is a saját szemszögedből látod a dolgokat - ha nem jó és nem dob fel, nem visz előre, minek erőltetni?
2023. okt. 27. 12:43
"ha külső szemmel rá néztél akkor azt láttad már nem kellene együtt lennetek"
Én ezt a részt úgy értelmeztem, hogyha pl ez egy számomra fontos személlyel történne, hogy rossz kapcsolatban van.
Könnyebb tanácsot adni, ha nem vagyunk belebonyolódva az adott helyzetbe.
Nem vakít el a rózsaszín köd.
De ez csak az én értelmezésem.
2023. okt. 27. 12:47
Persze. Tini voltam, első nagy szerelmem volt az illető. A tanulópénzt kifizettem, rájöttem, hogy ez hiba volt.
2023. okt. 27. 12:55
Volt, persze, össze sem kellett volna jönnünk, mert teljesen különbözőek voltunk, de a fától nem láttam az erdőt, hiába mondta mindenki körülöttem, hogy csak rámegyek az egészre anyagilag/lelkileg. Sajnos, amíg én magam nem józanodtam ki a rózsaszín ködből, addig felesleges volt bárkinek azzal erőlködnie, hogy meggyőzzön, nem hozzám való a srác. Öt évet pazaroltam el az életemből, de óriási tanulság volt!
2023. okt. 27. 12:58
Szerintem mindenkinek volt.
Mivel, ha benne vagyunk, főleg, ha tini fejjel, akkor képes az ember az utolsó szalmaszálba is belekapaszkodni.
Elbagatellizálni a valós problémát.
Mindenkinél más, hogy mikor jön el az a pont, mikor betelik a pohár.
2023. okt. 27. 13:04
Én lehet most ebben a helyzetben vagyok. Vagyis a kapcsolatunk szuper külső és belső szemszögből is, ezzel nincs is probléma. A kialakuló körülmények viszont minden nem-szerelmes vagy nem jó kapcsolatban élő külső szemlélőből azt hozza ki, hogy szakítanunk kellene, nem megoldani (a probléma nem köztünk van, hanem ellenünk, de nem olyan könnyű a megoldás)
2023. okt. 27. 13:28
2023. okt. 28. 19:51
Kapcsolódó kérdések: