Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt ilyen kapcsolatod már?

Figyelt kérdés
Ahol ha külső szemmel rá néztél akkor azt láttad már nem kellene együtt lennetek de mégis küzdöttetek egymásért.
2023. okt. 27. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
volt, önámítás ez a küzdés
2023. okt. 27. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Első kapcsolat, nagyon ragaszkodtam hozzá. Mai fejjel nem húztam volna olyan sokáig. Dehát saját kárán tanul az ember. 😅
2023. okt. 27. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt, hiba volt.

Hiba volt figyelmen kívül hagyni a megérzéseket és a józan észt.

2023. okt. 27. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"ha külső szemmel rá néztél akkor azt láttad már nem kellene együtt lennetek"

Te külső szemmel is a saját szemszögedből látod a dolgokat - ha nem jó és nem dob fel, nem visz előre, minek erőltetni?

2023. okt. 27. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"ha külső szemmel rá néztél akkor azt láttad már nem kellene együtt lennetek"

Én ezt a részt úgy értelmeztem, hogyha pl ez egy számomra fontos személlyel történne, hogy rossz kapcsolatban van.

Könnyebb tanácsot adni, ha nem vagyunk belebonyolódva az adott helyzetbe.

Nem vakít el a rózsaszín köd.

De ez csak az én értelmezésem.

2023. okt. 27. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Tini voltam, első nagy szerelmem volt az illető. A tanulópénzt kifizettem, rájöttem, hogy ez hiba volt.
2023. okt. 27. 12:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt, persze, össze sem kellett volna jönnünk, mert teljesen különbözőek voltunk, de a fától nem láttam az erdőt, hiába mondta mindenki körülöttem, hogy csak rámegyek az egészre anyagilag/lelkileg. Sajnos, amíg én magam nem józanodtam ki a rózsaszín ködből, addig felesleges volt bárkinek azzal erőlködnie, hogy meggyőzzön, nem hozzám való a srác. Öt évet pazaroltam el az életemből, de óriási tanulság volt!
2023. okt. 27. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem mindenkinek volt.

Mivel, ha benne vagyunk, főleg, ha tini fejjel, akkor képes az ember az utolsó szalmaszálba is belekapaszkodni.

Elbagatellizálni a valós problémát.

Mindenkinél más, hogy mikor jön el az a pont, mikor betelik a pohár.

2023. okt. 27. 13:04
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Én lehet most ebben a helyzetben vagyok. Vagyis a kapcsolatunk szuper külső és belső szemszögből is, ezzel nincs is probléma. A kialakuló körülmények viszont minden nem-szerelmes vagy nem jó kapcsolatban élő külső szemlélőből azt hozza ki, hogy szakítanunk kellene, nem megoldani (a probléma nem köztünk van, hanem ellenünk, de nem olyan könnyű a megoldás)
2023. okt. 27. 13:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Hajaaaj,volt bizony...
2023. okt. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!