Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már szexmániás barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már szexmániás barátnőtök akivel nem bírtátok az iramot?

Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 22:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%
Kerdezo,keress rdndszeresen aerob sportokat vegzo ferfit. Futas,uszas,kerekpar,box,stb. Illetve egy fizikai munkas jobban birja a szexet ,mint a szellemi munkas. N
2023. okt. 27. 01:21
 12/31 anonim ***** válasza:
14%
Sokat kefelo lannyal 19 felett meg nem talalkoztam..
2023. okt. 27. 08:00
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert akivel valamilyen téren nem illünk össze, azzal nem is akarok kapcsolatot.
2023. okt. 27. 08:49
 14/31 anonim ***** válasza:
62%
Azért ha nem döngetnek meg benneteket napi 5x, azt ne értékeljétek "elhanyagolásnak". Nyilván tudjátok, hogy a férfi kielégülése után van egy retrográd fázis, szükség van a feltöltődésre, a nőnél ez hiányzik. A huzamosabb távon napi többszörös szexet el se tudom képzelni, a férfi test egyszerűen nem ilyen (és ez már bőven túl van a libidó kérdéskörén).
2023. okt. 27. 09:32
 15/31 anonim ***** válasza:
31%
14. Az igaz es van akinel fel ora is kell amig ujra ingerbe kerul. F
2023. okt. 27. 09:37
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

Én azt vettem észre velem az elején ilyen a legtöbb nő, én meg bármennyire is szeretem a dolgot, valahogy nem igénylem annyit. Szerintem a legutóbbi ismerkedésemnek is ezzel lett vége.

Fura dolog ez mert fiatalon ez lett volna minden álmom, és ahogy elnézem az ismerősi körömet ott sem az van, hogy napi sokszori kefélések. Valószínű az a baj, hogy nem találtam meg 35 évesen azt, akivel le tudjuk élni együtt az életet. Nyilván nem heti 1 szexet akarok, de már nem is vágyom arra, hogy reggeltől estig csak ágyban legyünk.

2023. okt. 27. 09:45
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
14, ez nem teljesen igaz így. Vannak férfiak, akiknek 20 percet is elég szusszanni, és nőként is kellhet idő egy alapos dugás után. Meg én nem napi 5 menetre vágyom (bár tényleg nem rossz, volt rá példa) henm hogy heti 1-2nél azért több legyen. Sőt, volt párkapcsolatom, ahol már ennyinek örültem volna. Vagy néha-néha napi 2, amikor épp van időnk meg energiánk. De tapasztalataim szerint a legtöbben egykörösek, és semmi érzékük a szexhez (tisztelet a kivételnek). Így tiszta nevetséges számomra, amikor a kevés szexre panaszkodnak a pasik (pl itt is) és minden vicc tárgya, hogy a feleség nem akar dugni. Én meg pont fordított helyzetben vagyok.
2023. okt. 27. 10:13
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos eddig csak egy volt, de valószínűleg azért, mert csak Vele voltunk egymásra hangolódva igazából.

Amennyiben tetszik, vonzódok, akkor persze a kezdeti vissza esés után, ami szerintem normális, az én igényem heti 7-8,ha nincs semmi különös hátráltató tényező.

F.

2023. okt. 27. 10:42
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem is szexorultnek könyveltek el holott természetes libidom volt mindig, szerettem volna napi többször is, de eddig nem volt olyan pasim aki ezt ki tudta volna elégíteni. Ők vannak nagyon elpunnyadva.
2023. okt. 27. 10:47
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"14, ez nem teljesen igaz így. Vannak férfiak, akiknek 20 percet is elég szusszanni, és nőként is kellhet idő egy alapos dugás után. Meg én nem napi 5 menetre vágyom (bár tényleg nem rossz, volt rá példa) henm hogy heti 1-2nél azért több legyen."

Persze, én sem úgy értettem, hogy sosem lehet egymás után akár több menetet is letolni, de folyamatosan, napi szinten a több menet szerintem nem fenntartható. Nem csak a közvetlen aktus utáni percekről/órákról van szó, hanem a hosszabb időszakon keresztül tartó állandó és magas intenzitású szexelésről, amit szerintem nagyon ritka és kivételes esetben tud csak fenntartani egy férfi. Az esetek többségében minimum kiég 30 éves korára. Ez pont olyan, mint ha minden nap csokitortát eszik valaki egész évben. A végén eljut oda, hogy soha nem eszik többet az életében. Még a legjobb dolgot sem jó túltolni.

Heti 1-2-nél több azért rendben van.

2023. okt. 27. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!