Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnád fogadni ezt a gondolkodásmódot ?
Egyszerűen nem tudom megérteni.
Barátnőm folyton nyöszörög meg jajgat hogy fáj a háta be vannak állva az izmai. Jár masszázsra de sajnos havi 1 2x tud menni.
Van sulyfeleslege is kb 12kg. De egész nap 10órat ül szinte az irodában, haza jön és itthon is 5 6 órát ül. Semmit nem mozog.
Nem értem hogy miért nem akar tenni a tünetek láttán valamit..
Próbáltam erről beszélni is de semmi..
Mindenkinek más dolgok a fontosak.
Nekem az, hogy napi 10 órát üljek, aztán hazáérek és folytatom ezt tovább, őszintén hánynék magamtól. Főleg ha lenne mellé 12 kg plusz. Én pörgős vagyok és igénylem a mozgást, legyen az séta vagy bármi.
Menjetek el uszodába, az úszás nagyon jót tesz a hátának.34N
Amíg nem érzed át a helyzetét, nem tudod megérteni.
Kb úgy képzeld el, hogy még a karod felemelése is iszonyat megerőltető, és 2x meggondolod.
Egy átlag ember nem képes megérteni az elhízopttak problémáit, egészen más a hormonális hátterük.
Próbáld ki, egyékl 1 hónapig csak édességet, szedj fel hasra vagy 10 kilót, úgy lenullázza a tesztoszteron szintet, hogy meglepődsz...
Csak ülni lesz kedved, 3x meggondolod, hogy kimenj a másik szobába.
12 kiló. Nem 30-40. Ti meg úgy heszéltek, mintha magatehetetlen lenne a kóros elhízástól. Ráadásul hátfájást se okoz.
A két tünet együtt viszont lehet például nőgyógyászati probléma jele. Mikor volt utoljára orvosnál? Egy szép nagy miómával vagy endometrózissal lehetnek olyan fájdalnai, hogy élni is elég, nem hogy ugrabugrálni. Kisugározhat a fájdalom a derék irányába.
Ha testi oka nincs a fájdalomnak, akkor lelki van. Valami korlátozza, valamilyen teher nyomja. Mellette figyelemre, törődésre, szeretetre vágyik. Miért nem te maszírozgatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!