Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit írjak a szüleinek? (Írjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak a szüleinek? (Írjak a szüleinek?)

Figyelt kérdés
Köcsög beszólásokkal és félhangos célozgatásokkal ócsárolja a férjem a házimunkámat: anyuka vagyok egy kicsi gyerekkel, nem tudok visszamenni még dolgozni. A háztartást vezetem, takarítok, fôzök, gyereket nevelek. A legjobb szándékom és tudásom adom bele a házimunkába, nem vagyok rest alkat. Nem tudom megèrtetni a férjemmel, hogy mennyire fáj amikor beszól vagy lecsesz egy-egy apróságért. Rengeteget dolgozok otthon, és amikor ízléstelenül cisszeg-puffog hogy nem ízlik a kajám, foltot talált az egyik vasalt ingjén vagy a mosgatógépbôl kifolyt egy kis víz, azzal azt az egyetlen dolgot ócsárolja ami most az életem fôfeladata. Ha beszélünk is, egy napig tart a jóság, utána visszaesik ugyanabba a megfacsarodott állapotba amikor elkezd megint mindenért bûntudatot kelteni bennem. Mintha egy körforgás lenne amibôl nem lehet kiszállni. Terapeutával nem akar beszélni. Közös barâtoknak nem akarok panaszkodni. A szüleimnek elmeséltem mi a helyzet, és azt tanàcsolták hogy tûrjem. De nem tudom tovább tûrni, muszáj valamit tennem! A kedvessèg nem segített, a veszekedés ugyancsak nem vitt elörébb. Arra gondoltam írnom kellene az apósomnak. Nagyon kedves ember, és nagyon intelligens. Mindennap írok neki (küldök gyerekfotókat az unokáról), de sose sikerült kiépíteni Olyan közeli viszonyt, hogy megengedjek magamnak egy jóízû panaszkodást. (Meg nem is tartottam etikusnak rosszat mondani a kedvesemrôl a saját apukájának). Viszont valahogy ki kell ebbôl màsznom. Írjak neki? Mit lehet írni az apósnak ilyen helyzetben?
2023. okt. 24. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves édesapám világ életébe olyan ember volt, aki kiabált, ordítozott ha valami nem tetszett neki. Anyám a születésem után már soha többet nem dolgozott, beteges voltam kicsinek, aztán ő is egész életébe betegeskedett.

Az is mindent megtett, hogy jó legyen itthon minden, főzött, takarított, de ha valami nem tetszett apámnak, hőbörgött. Sose hagyta ott, de eléggé tönkre ment benne. Fiatalon halt meg. 50+

2023. okt. 24. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Egy ilyen alakot hiába próbálsz regulázni. Talán még jól el is ver. Teljesen reménytelen eset, csak a menekülésen járjon az eszed.
2023. okt. 24. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

Csenddel verés, csak köszönj neki. Előbb utóbb leesik neki.

Máskor nem majd a váláskor.

Üdv, egy hasonlóan idióta hapsi, akinek b@$7ott leesni.... :(

2023. okt. 24. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne lásd el a nagyságos urat, csak magadat meg a gyereket. Majd főz magára és vasalgatja az ingjeit. Hát lófszt. Ő biztos hibátlanul tudja ezeket.

Apósodnak ne írj - nem kisgyerek a férjed, hogy apuka beállítja a sarokba, amitől majd jó útra tér. Dehogy. Soha nem fog a férjed megváltozni.

Készülj arra, hogy mielőbb meló, bölcsi és el onnan. Soha nem lesz mellette nyugodtod, tönkre fog tenni.

2023. okt. 25. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Megmondalak apukádnak xd
2023. okt. 25. 12:26
 16/16 lizzi77 ***** válasza:
100%
Vszeg őt is cseszegetik gondolom a munkahelyén,ami szarul esik neki,így amikor hazamegy ,rajtad tölti ki,"tovàbbadja"a csesztetést.Ez persze neked nem vígasz,de ha nem segít sem a veszekedés,sem a megbeszélés,akkor vagy tényleg ne csinálj semmit,vagy vegyél fel egy jó szókimondó takarítónénit,aki az első beszólàsnàl helyre rakná a férjedet.Mondjuk szívem szerint ên minden ilyen beszólásnãl meg ciccegésnél fejbe verném véletlenül a palacsintasütővel,akkor legalább tényleg lenne miért ciccegnie a hülyéjének...
2023. okt. 25. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!