Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teheti ezt?
Figyelt kérdés
Hullámvölgyben vagyunk és próbáljuk megmenteni a kapcsolatunk.
Tettünk lépéseket és mély beszélgetések is vannak köztünk.
Viszont minden komoly beszélgetés után bocsánatot kér tőlem, hogy ne haragudjak rá.
Mondtam dehogy haragszom, ezekről kell is beszélni és nem kell bocsánatot kérned.
2023. okt. 24. 07:58
1/10 anonim válasza:
Ez így nagyon kevés infó, de ez alapján arra gondolnék, hogy olyan dolog miatt is kérhet ennyiszer bocsánatot, amiről nem tudsz.
2/10 anonim válasza:
Lelkiismeretfurdalás valami miatt, vagy megjátszás, hogy mennyire megváltozott.
3/10 A kérdező kommentje:
De ezek a beszélgetések kettőnkről szólnak. Arról hogy hogyan jöjjünk rendbe, kinek miben kell változtatni. És ilyenek után kér bocsánatot pedig szépen nyugodtan beszélgetünk
2023. okt. 24. 08:08
4/10 anonim válasza:
Igen, továbbra is tartom a véleményemet. 1es voltam
5/10 anonim válasza:
Miért nem kérdezel rá? Azt írod, hogy javítani akartok a kapcsolaton. Akkor miért nem érdeklődsz miért kér bocsánatot?
6/10 anonim válasza:
Komoly beszélgetés amúgy semmit se ér ha legalább egyikőtök nem hajlandó változtatni. Úgy meg még úgyse, hogy nem ismered a másikat! Nekem nyilvánvaló, hogy azért kér elnézést, mert előhozta mi a te hibád/bűnösnek érzi magát/játssza az eszét miközben semmi se fog jobbra fordulni. Ez a három opció van lényegében. De tényleg nincs értelme beszélgetni ha minden marad a régiben, vagy azt se tudod mire mondja...
7/10 A kérdező kommentje:
6os. Ahhoz túl régóta vagyunk együtt hogy játsza az eszét.
2023. okt. 24. 08:20
8/10 anonim válasza:
Ha ezt tőlünk kérdezed és nem a pároddal beszéled meg, akkor sz...t se érnek azok a bizonyos mély beszélgetések.
9/10 anonim válasza:
#7: Pontosan azért játszhatja el, mert régóta együtt vagytok. Ragaszkodik, közös dolgaitok vannak, fél, hogy másnak nem kell és ilyesmik. Egyáltalán miért van hullámvölgyekben a kapcsolat, mit kéne helyrehozni, mire mondja, hogy bocsánat? Semmi fontos nincs megosztva. Így hogyan segítsen az ember neked???
10/10 anonim válasza:
Úgy vagyok vele, ha párkapcsolatban élek, és a beszélgetés sem segít az csak kínlódás. Engedjétek el egymást mert nem változtatni kell egy felnőtt embert, hanem alkalmazkodni. Változni úgy sem fog, esetleg ideig óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!