Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom kaszinófüggősege...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom kaszinófüggősege valós vagy rosszindulat?

Figyelt kérdés

Baratom sokszor játszotta el a pénzének egy részét kaszinón, nem tudott ellenállni kísértésnek es emiatt sokszor kellett lemondjunk kirándulásról stb ( emiatt kiszedi kontójáról penzt hogy ne tudja lejatszani - már amikor )

Megértettem hogy beteg. De törtent egy érdekes eset, egyszer készült egy számára fontos útra es még volt pénz számláján es arra gondoltam, hogy nem lesz az útra penze, mert hamarosan lejatssza

Erdekes módon megállta, hogy ne nyúljon a penzhez, ha olyan dologról volt szó, ami neki fontos volt

Kérdés az hogy akkor kiszúrásból játszotta el ha penzet amikor közös dolgokra kellett volna? Mivel hogy amikor akarta, meg tudta állni....

2023. okt. 23. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Mindkettő opció rossz, úgyhogy döntsd el hogy vele vagy nélküle maradsz.
2023. okt. 23. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Menekulj!
2023. okt. 24. 05:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy sosem fog leszokni róla, az én exem mondjuk nem kaszinóban játszotta el az összes pénzét hanem még voltak a kocsmákban nyerőgépek, ahova még a nem létező pénzét is bedobálta... Vagyis tele volt uzsorás hitelekkel... Sikkasztott is, emiatt börtönben is volt. Eladta még a főbérlője értékeit is. Az arany ékszereim is a zaciban kötöttek ki. Féltem a hitelezők miatt, meg hát ilyen pasival nem lehetett családot tervezni sem. Alig vártam hogy megszabaduljak tőle! Létezik orvosi segítség, nem tudom mennyire eredményes, szerintem ritka az olyan jó agyturkász aki valóban meg tud menteni egy ilyen játékfüggő szerencsétlent..
2023. okt. 24. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!