Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy megtaláltam azt a fiút, akire mindig is vágytam, egy nagyon aranyos, kedves, segítőkész, tényleg egy olyan fiút, aki bármit megtenne értem. Úgy bánik velem, mint egy hercegnővel, nem túlzok. Viszont a szex, hát nemtudom.. Valahogy nem érzem olyannak.. mármint, jó ez most lehet rosszul fog hangzani, de nem olyan, mint amilyen az exemmel volt. Vele élveztem mindig, viszont a barátommal, háát.. van, amikor csak megjátszom magam. Tudom a lehető legrosszabb, amit tehetnék, viszont nemtudom, nem igazán akarom megbántani, mert az önbizalma is kb nulla, emellett nagyon érzékeny is, amivel nincs semmi problémám, csak félek, ha rosszat mondok, akkor megbántom és ártok az önbizalmának.. Sajnos a volt barátnői mind bántották érzelmileg, lelkileg nagyon a padlón volt, családi problémái is vannak.. Egyrészről meg is értem, mert tapasztalatlan egy kicsit, elmondása alapján az exei mind kb uralkodtak rajta, mindig magukat nézték, őt sosem. Nemtudom mit tegyek, mert szakítani, megcsalni nem fogom, az biztos, viszont hogyan tudnám neki úgy beadagolni, hogy kevésbé legyen bántó? Tudom, el kellene mondanom neki, de nagyon nem szeretném megbántani.. Mit gondoltok? Mit tennétek a helyemben?2023. okt. 23. 02:46
11/11 anonim válasza:
Ha át tudtad verni és meg tudtad játszani magad a szexben, akkor azt is meg tudod tenni, hogy rá vezeted azokra a szexuális dolgokra, amik neked is élvezetet nyújtanak.
Hidd el, nem lesz nehezebb, mint ahogy becsaptad az ágyban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!