Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha férfiként odafigyelek a nőre, és kimutatom a szeretetem? Vagy valamit rosszul csináltam?
Teljesen komoly a kérdés.
24 éves vagyok, kissé lemaradt szociális élettel, most vetettem bele magam a párkeresés rejtelmeibe, eddig sose volt senkim. Udvaroltam egy lánynak úgy két hónapon keresztül, igazándiból tök flottul ment minden, voltak lelki sebei, próbáltam azokon is segíteni, és többször is mondta, hogy minden tekintetben szüksége van rám, és szeret.
Én meg adtam magam, gyakorlatilag neki köszönhetően egy olyan oldalam ismertem meg, amiről nem is tudtam hogy létezik. Rengetegszer küldtem valami aranyos üzenetet, csokit vettem neki, random megöleltem mikor együtt voltunk valahol, viszont egy idő után elkezdett velem passzívan viselkedni, és végül egy hét huzavona után azt mondta hogy nem érzi úgy hogy jó lennék számára. Sose veszekedtem vele, mindig a kedvében jártam, és éreztettem vele hogy borzasztóan örülök annak hogy létezik.
Szóval, ezt így nem kéne? Szerettem számára kimutatni az érzéseimet, viszont ő az utóbbi időben ezeket nem viszonozta és ez borzasztó rosszul esett.
24/F.
Atyaég, lányként mondom, hogy tényleg ne add fel emiatt, semmi rosszat nem tettél, sőt, szerintem sokkal több ilyen emberre lenne szükség.
Csupán azért, mert férfi vagy, ugyanúgy jogod van kifejezni az érzéseidet, és ezt sose szégyelld.
Az, hogy képes vagy kimutatni a szereteted, az szerintem hatalmas pozitívum, csak vigyázz, hogy ne használják ezt ki mások. De hidd el, ha találsz egy olyan lányt, aki nem csak arra használ, hogy legyen kinek elpanaszolni a bajait, az nagyon fogja ezt értékelni.
Csak így tovább:D
"Mindegy, valami lesz, nem szomorkodok semmin. :)"
Ne is, nem érdemes ilyen miatt. Inkább örülj, hogy megszabadultál ilyen piócától.
Ha valamilyen úton módon mégis vissza akarna szivárogni az életedbe, mert hiányzik neki az "ellátmány", és még nem talált mást, akivel a bolondját járathassa, akkor már ne foglalkozz vele. Megérdemled, hogy megbecsüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!