Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pasi a saját csajának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi a saját csajának mond olyanokat, hogy valaki milyen jó nő meg hogy simán lenne nála esélye, az mire jó?

Figyelt kérdés
Az én párom nagyon sokszor dicsér más nőket nekem, és nem tudom, miért jó ez? Az önértékelésemet rombolja, pedig jóval fiatalabb vagyok nála és szép is vagyok.. Már volt, hogy beszéltünk róla és olyankor csak azt mondta, azért mond el ilyeneket, mert végülis a párja, tehát afféle bizalmasa vagyok... Arra van, hogy tudassa velem, hogy vannak opciói és mégis engem választ?

2023. okt. 21. 05:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Undorító egy féreg a barátod. Nyugodtan maradj vele, de tudd, hogy egy féregbe vagy szerelmes.
2023. okt. 21. 08:10
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

És mi van ha esetleg csak gyerekes, vagy mondok egy jobbat, esetleg erre izgulna? Hogy belehúz a hülye játékába, mert izgatná ha együtt dicsérnétek és elemeznétek azokat a nőket, holott eközben totál téged szeret és hozzád ragaszkodik. Ki tudja, lehet még az is izgatná ha kérdező te nőként ugyanezt tennéd neki csak pasikkal. Az is lehet ebben látná a bizalom magasabb szintjét, hogy már ezt is meg tudjátok tenni gond nélkül együtt, annyira megbíztok egymásban.

Ez csak egy vélemény, nem én vagyok a kérdező barátja. Szóval nem kell nekemesni vagy lepontozni. Minél több eltérő vélemény van, annál valószínűbb hogy közte lehet az igazság is. Én a férfiszídás helyett próbálok más megközelítéseket is keresni, főleg ha valóban odavan érted kérdező.

2023. okt. 21. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem azt is jelentheti, hogy ha úgy alakul, hogy jön egy nálad (szerinte) jobb nő, azonnal faképnél hagy. Így ő felteheti a kezeit, mondván, megmondta előre...

Ha igazán megbecsülne, sohasem éreztetné azt veled, hogy lecserélhető vagy.

Mekkora korkülönbség van közöttetek? Együtt éltek?

Mert ha igen, a helyedben egy B opcióval azért számolnék...

2023. okt. 21. 11:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Röviden és tömören nekem ez azonnal szakító ok lenne. Exem volt ilyen, nála én is csak tűrtem és tűrtem ezt a dolgot, de rengeteget sérültem. Az önbizalmam a béka segge alá süllyedt, nem találtam magam szépnek egyik képen sem, másokhoz hasonlítgattam magam stb stb. Kell egy nőnek egy ilyen kapcsolat? Dehogy kell. Én is nagyon soká jöttem rá, hogy sem ez sem ezer más viselkedése nem normális. Mérgez téged ez az ember. Lehet most még csak ennyi történik, de az ilyen ember régen rossz. Megint a saját példám hozom fel a jelenlegi párom soha életében nem mondana ilyet nekem, mert tiszteletlen dolog. Fene tudja mit gondol valójában más nőkről a fejébe azért nem látok bele, de se nem mondja, se nem viselkedik úgy hogy én sérüljek közben. Ez a nem mindegy. Így hogy már tapasztaltam a jót es rosszat is egyértelmű hogy soha vissza nem mennék hozzá vagy egy másik hasonló kapcsolatba, mert csak lefelé húzott.
2023. okt. 21. 11:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Szeretne mással lenni csak nem tud es te meg a lelki szemetese vagy hogy na ezt is meghúzná szegény meg azt is
2023. okt. 21. 13:03
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Te valami fiatal kislány lehetsz.
2023. okt. 21. 15:56
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Én ezt fiatalon csináltam, mert untam, hogy a barátnőm egy nulla. Nem láttam rajta, hogy kíván, vonzódna hozzám, kimutatni az érzelmeit nem mutatta és ezzel idegesítettem, hogy történjen már valami, mert ennyi erővel egy nyugdíjassal is együtt lehettem volna. Ha ideges lett, akkor megnyugodtam, hogy még itt van köztünk, ha nem, akkor tudtam, hogy viszlát van.
2023. nov. 18. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!