Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pasi a saját csajának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi a saját csajának mond olyanokat, hogy valaki milyen jó nő meg hogy simán lenne nála esélye, az mire jó?

Figyelt kérdés
Az én párom nagyon sokszor dicsér más nőket nekem, és nem tudom, miért jó ez? Az önértékelésemet rombolja, pedig jóval fiatalabb vagyok nála és szép is vagyok.. Már volt, hogy beszéltünk róla és olyankor csak azt mondta, azért mond el ilyeneket, mert végülis a párja, tehát afféle bizalmasa vagyok... Arra van, hogy tudassa velem, hogy vannak opciói és mégis engem választ?

2023. okt. 21. 05:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Nézhetjük így is ahogy állítja, de egyben értem amit te mondasz hogy nem tisztel vele. Azt hiszem neked kell erőt mutatnod amiből megérti. Szép szóval én a helyedben azzal próbálkoznék meg, hogy megkérdezném, neki hogy esne ha macsó testű férfiakat mutatnál neki, hogy hú de szexik. És kikérnéd pluszba a véleményét higy neki hogy esne ha ezeknek a férfiaknak “cuppognál” is hogy az ő tudtukra is add hogy nagyon beindítanak téged. Nem azt mondom hogy ezt tedd is meg a párod jelenlétében, csak képzeltesd el vele. Talán ebből megérti és eszéhez kap, hogy mit is csinál. Az ilyen jellegű dolgait szervezze ki a haverjaival, meg a spanjaival. Gondolom te nem ezt a kategóriát akarod képviselni a számára. 30/F
2023. okt. 21. 05:11
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Tipikus érzéketlen, aki azt demonstrálja, nehogy azt hidd, hogy neki te vagy a világ közepe. Rombolja az önértékelésedet, önbecsülésedet, érezteti veled, hogy az ő szemében vannak nálad jobbak is.

Már az a tény, hogy te ettől már okkal annyira szenvedsz, rágódsz rajta, tanácstalan vagy, azt bizonyítja, hogy sértő, mérgező módon viselkedik.

Ez olyan, mint amikor egy exemmel kézen fogva mentünk, és szembejött egy csinos nő, elhaladt mellettünk, ő meg megtorpant és utána is fordult, mint Simon Templar / Roger Moore a Minden lében két kanál c. film főcím jelenetében.

A tied is megnéz minden nőt, ami végül is természetes, de veled szóban közli, nyomatékosítja, hogy ne bízd el magad, az ő szemében van nálad jobb is.

Szóval, azonnal elengedtem a kezét, elküldtem a fenébe és ott hagytam. Szakítottam,

Alkati vonás, hogy a legnagyobb szerelmet is felülírja bennem a düh, ha megaláznak. Átfordul utálattá, megvetéssé, és kívül tágasabb.

2023. okt. 21. 05:17
 3/17 A kérdező kommentje:
Én sejtem, hogy ez elsősorban az ő önértékeléséről szól, és jól is szoktam rá reagálni, mert ez nem biztos, hogy nekem szól. Viszont aggaszt, hogy tényleg ha lenne másnál esélye, amit mondtam is neki, akkor továbbálna. Mármint valaki aki szebb, vagy okosabb, vagy hozzá közelebb álló korban.... Tudom, hogy mérgező módon viselkedik, de én próbálok nem úgy reagálni, ahogy a szituáció megkívánja. Általában érzelmi biztonságot próbálok nyújtani azt remélve, hogy így nehezebb volna engem "lecserélni".
2023. okt. 21. 05:24
 4/17 A kérdező kommentje:
De egyébként folyamatosan azt érzékelteti, hogy én vagyok neki a világ közepe.... Ezek a dolgok, hogy néha más nőkről is szó van, csak nagyon kevés százalékát teszik ki a beszélgetéseinknek.
2023. okt. 21. 05:27
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Hát szerintem jogos a félelmed. Bár a franc esne az ilyen férfiba, hogy meg van a tuti csaj és valójában észre sem veszi. Téged kellene a fellegekig magasztalnia, és a többi nőt melletted “észre sem veszi” most nem emlékszem hogy leírtad volna, de gondolom ő az idősebb. Talán öt év korkülönbség. Mondjuk 26 és 31 évesek… El van köteleződve melletted? Fél elveszíteni téged? Ha az utóbbi nem, abban te is hibás vagy. Szép ez hogy jó barátnő van és ezt nyújtod neki, de látod hogy van mellékhatása is. Azt hiszi hogy mindent megtehet. És valójában a te nyújtotta érzelmi támasz, hátország miatt hiszi el magáról hogy mindenkinél is esélye van. Aztán meg a valóság lehet az, hogy sok jó nő le se köpné. Nem áldozat hibáztatlak de ez azt hiszem a te hibád is egyben amellett hogy ő kreténkedik. #1
2023. okt. 21. 05:34
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

A négyes válaszod már csak utána láttam.

Ok

De nem lehet hogy most csak próbálod megvédeni a csúnya rossz támadótól (tőlem)?

2023. okt. 21. 05:35
 7/17 A kérdező kommentje:
Kreténkedett ő feltekenykedősebb nő mellett is 😂 Ő ilyen ..
2023. okt. 21. 05:41
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
És most elvicceled. Rendben, békén hagylak. Ha van kedved később gondolkodj el. Hátha sikerül írnom jó dolgokat. De a saját ötletek a legjobbak. Sok sikert a nektek és a párodhoz. (:
2023. okt. 21. 05:45
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
* sikerült
2023. okt. 21. 05:46
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Az érzelmi biztonság neki azt jelenti, hogy úgyse hagyod el, és bármit megtehet veled. Nem a bizalmasa meg a haverja akarsz lenni, de szerinte az vagy.

Igen, ez az ő önbizalmát erősíti. Élvezi, hogy ilyen szinten megaláz, az orrod alá dörgöli, hogy örülj, amiért veled van még, mert öt perc alatt le tud cserélni. Te meg jókiskutya vagy, aki behasal, csak nehogy ez a főnyeremény könnyen lecserélje.

Ha a férfi szeret, akkor azon gondolkodik, hogy ő mivel járjon a te kedvedben, hogy vele maradj, és nehogy lecsapjon valaki a kezéről. Ez, hogy ilyen bátran az orrod alá dörgöli, hogy van nálad jobb, pont azt a célt szolgálja, hogy erősödjön benned a megfelelési kényszer, és még több kreténséget elnézz neki. Azt is megteheti veled, amit egy ilyen cicababa már rég nem hagyna.

2023. okt. 21. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!