Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt meg lehet bocsájtani?
Figyelt kérdés
Párom rácsapott egy női ismerőse fenekére, mert a legjobb barátja ezt az üzenetet kérte, hogy adja át neki.
A legjobb barátja kérte, hogy azt üzeni ennek a lánynak, hogy csapjon rá a fenekére.
2023. okt. 18. 04:29
11/17 anonim válasza:
Én a nyitott párkapcsolat híve vahyok, az sem zavar, ha a pasim másokkal szexel.
Az viszont zavarna, ha ennyire olcsó egy sutyerák lenne.
12/17 anonim válasza:
Én szakítanék. Ha velem van kapcsolatban, akkor ne csapkodja más nő seggét, akkor sem, ha a “haverja kéri”. Nem érdekel. Nem fér bele. Ilyen proli amúgy se kéne.
13/17 anonim válasza:
Meg lehet, de jobb szakítani mert nemcsak "szoknyaemelgetés" lesz belőle...
14/17 anonim válasza:
Magát a seggrecsapást sztem meglehet, de én nem szívesen lennék együtt egy ilyen emberrel, mert ez a viselkedés a szoknyafelhúzás szerintem proli. Pedig nem vagyok se prűd se semmi.
15/17 anonim válasza:
Először is kapna a "párom" egy irdatlan nagy pofont, de csak mert a haverjának küldöm, semmi mást nem kellene belegondolnia.
Aztán szakítanék vele, ha felfogná, ha nem, hogy micsoda tahó.
16/17 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy nagyon szeretem engem és neki ez semmit nem jelent. Csak poénból/haveri alapon csinálta. És, hogy nem érdekli a másik lány. Na de, ha engem más nem érdekel akkor nem csapkodom meg a fenekét :/
2023. okt. 18. 13:43
17/17 anonim válasza:
#16 ilyen helyzetben nem az számít, hogy neki mi számít megcsalásnak, vagy tiszteletlenségnek, hanem az, ami neked annak számít. Ha nem képes felfogni, hogy ezzel téged megbántott, vagy hogy milyen rosszul érint ez téged, akkor nincs keresni valója melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!