Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves nő miért jár haza a közös otthonból az anyjáékhoz hétvégére?
6 éve ismerkedtünk meg, 3 éve volt az esküvő, 1 gyerek van. Minden, de minden hétvégén az anyjáékhoz megy. Ha megyek akkor velem, ha nem, akkor nélkülem. 300 kilométerre laknak, anyagilag is nagyon jó ez. Ott úgy él ilyenkor mintha gyerek lenne. Anyu főzi reggel a kakaót, megkeni a kenyeret, kivánságra főzi az ebédet, utána fagyizni mennek, télen korcsolyázni, kirándulni. A legrosszabb, hogy mindezt úgy mintha gyerek lenne akit a szülei visznek ide-oda. De tényleg! Teljesen úgy is viselkedik. Hiába vagyok ott, a viselkedése teljesen más. Külön kell aludni, mert a szülei nem nézik jó szemmel az ilyesmit pl. Nekem ilyenkor általában az apósnak kell segítenem a barkácsolásban. Elegem lett, én nem megyek már! A gyerek se változtatott semmit, ugyanúgy megy. Mostanában sokszor nem is viszi magával, hogy teljes legyen a gyerekkori élmény. Ilyenkor mi jól elvagyunk itthon, de nagyon furcsa, hogy teszi fel a képeket az instára, hogy kirándul valamerre a szüleivel, a nővérével, meg annak a 20 éves lányával. Mintha a szülők vinnék a kisgyerekeket. Nővére mégrosszabb, ő ott is lakik a válása óta 10 éve. Ő 18 éves koráig az anyjával aludt egy ágyban! Komolyan! Ha nem, akkor üvöltött éjszaka és remegett mint egy gyerek. Mert ő félt! A férjével hasonló okok miatt váltak, mert nem mehetett külföldre dolgozni, mert akkor ő egyedül nem alszik otthon. Aztán elment, a csaj meg mindig hazacuccolt hétköznap. Ebből lett elegem a férjének, anyós bőszen irányított.
Szerintem nagyon beteges ez az egész! Azt hittem, ha lesz gyereke, ki fog lépni ebből a gyerek szerepből! Amúgy nagyszájú, követeli a tiszteletet, mindig övé az utolsó szó. Hétvégén meg kisgyerekké válik. Nem tudom mi a … ez! Milyen betegség. Az anyósom is bolond, ő élvezi ezt (munkanélküli amúgy az ő születésük óta), olyanokkal éget minket, hogy az állatkertben a két felnőtt lányának gyerek jegyet akart venni, merthogy neki ők gyerekek!
Ez elmúlhat valaha, van mód rá vagy pszichiáteri körkép? Amikor felhozom, akkor támad, hogy “azért mert neked nincs jó kapcsolatod a családoddal ….” Pedig az van, csak nem megyek minden péntek-szombat 150 kilométerre ott aludni náluk, csak 2 havonta találkozunk (ők mégmesszebb laknak)
Kérdező a társa vagy, segítesz neki, kimutatod, hogy szereted? Mert ha nem, akkor nem csoda, hogy inkább hazamegy. Persze abnormális valamilyen szinten a szülei, az ő viselkedése, de ha a te kezed is benne van, akkor ideje neked is változtatni.
Természetesen ha mintapéldány vagy, akkor döntsd el, hogy eltűröd vagy se...
Hehe. Sejtettem, hogy jön a semmittevő, xboxozó, focinéző férfi szöveg.
Én viszem és hozom a gyereket a bölcsiből, porszívózok és felmosok minden másnap, be-kipakolom a mosogatógépet, kiviszem a szemetet, port törlök, füvet nyírok és minden szerelnivalót megcsinálok! Egy rossz szava sincs a feleségemnek, rólam mindenkinek csak jót mond! Nem boldogtalan és nem ezért rohan haza! Persze mindenről biztos én tehetek. Elárulom, hogy már akkor is hazajárt amikor még nem is ismertük egymást. Neki valamiért szüksége van, hogy otthon legyen az anyjával.
nagyon téved aki most kérdezőt vonja felelősségre amiatt hogy ő mit csinál otthon,merthogy semmi köze az ilyen viselkedéshez ennek.
Én írtam korábban hogy a sóginőm is kattant ugyanígy.
Nos ott is pont hogy a tesóm,férfi létére,tartja rendben a házat,
takarít, és főz is ha néha van főtt kajájuk.Szóval az ég adta világon
nincs köze ahhoz hogy nem kapna segítséget az,aki így viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!