Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi erről a véleményetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erről a véleményetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nemrég szembesültem vele, hogy a barátom teljesen vadidegen, gyönyörűszép nőket jelöl ismerősnek FB-on/követ Instagramon, és lájkokkal árasztja el a nem kissé kihívó fotóikat. Arról nem tudok, hogy ír-e nekik. Ez számomra azért fájdalmas, mert kb. 1 éve vagyunk együtt, és teljesen úgy éreztem, hogy egy kiegyensúlyozott, kölcsönös tiszteleten és vonzalmon alapuló kapcsolat bontakozott ki közöttünk, mindig elmondja, hogy én vagyok számára a leggyöngyörűbb, legcsodálatosabb nő, sőt, komoly elképzelései vannak a közös jövőnket illetően, aminek többször is hangot adott.

Azért is fájdalmas ez számomra, mert egy teljesen átlagos nőnek gondolom magam, és fogalmam sincs hogy ezek a nők miből élnek és hogy van idejük magukkal foglalkozni 24/24, de én a közelükbe nem érhetek. Nyilván, ha minden napom minden percében szépítkezéssel lehetnék elfoglalva, én is megüthetném talán ezeknek a nőknek a szintjét, de ez nem áll módomban.

Arra a döntésre jutottam, hogy szép lassan elkezdem leépíteni a barátommal a kapcsolatunkat, és amikor elérkezik ahhoz a pontjához a folyamat, amikor felmerül a "Miért?" kérdés a részéről, azt mondanám neki, hogy elmúltak az érzelmeim - ami persze közel sem igaz.

Fájdalmasnak és megalázónak érezném ha el kellene kezdenem a valós okokat magyarázni, és nyilván nem korlátozhatom abban, hogy mit csináljon és mit ne, hiszen szabad ember.

Ha meg is kérném, hogy ne jelöljön/kövessen/lájkoljon vadidegen bombázókat, mert ez nekem fáj, attól tartok, hogy ugyanúgy csinálná, csak titokban, ami még izgalmasabbá teheti számára ezt az egészet, és akár tovább is elmehetne.

Van erről tapasztalatotok? Mi erről a véleményetek? Mi ilyenkor a helyes döntés?

2023. okt. 16. 17:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
#8: De miért kell egyből őszinteségi rohamot kapni? Átlépett nálad egy határt, szóval inkább szakítasz vele, ennyi. Kit érdekel, hogy ő most tagadja-e vagy sem, meg miket hord össze. Ha te kimondod, hogy vége, akkor vége.
2023. okt. 16. 18:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

(#4) Kérdező, én teljes mértékben megértelek, hogy így érzel, mert tényleg vannak olyan emberek, akiket, ha szembesítenek azokkal a dolgokkal, amiket elkövetett ellened képesek vissza támadni, felelőséget nem vállalni.

De más részről meg jogod van meghúzni a határaid is.

Ha pedig valaki ennek hatására támad, az az ő szegénysége. Illetve a határhúzás el nem fogadása egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy a határhúzás nem jogos!

2023. okt. 16. 18:31
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező és ha rá kérdez, hogy miért szerettél ki belőle, akkor mit mondasz neki, semmit?

Nem kell elmondani az okát miért teszed ki, mondd azt hogy gondolkodjon el rajta. Ha kimondod, hogy szakítasz vele, akkor szakítást eredményez. Nincs tovább beleszólása. Hozzáteheted, hogy többé ne keressen, hadd egye a fene (mégha csak rövid ideig is.)😈

2023. okt. 16. 18:36
 14/20 A kérdező kommentje:

#11: "Átlépett nálad egy határt, szóval inkább szakítasz vele, ennyi."

Köszi a tippet, a határátlépés felvázolása valóban korrektebb.

Egyébként hogyan lehet kezelni, gyógyítani az ilyen helyzetben a nőiségen ejtett sebet, a másik nembe vetett bizalomvesztést?

Hogyan lehet azzal együtt élni nőként, hogy mindig lesz nálam szebb/vonzóbb/fiatalabb, akire a közösségi médiának köszönhetően max. két kattintással leváltható vagyok?

2023. okt. 16. 18:40
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy nem lehet, élni kell vele. A te jövőbeli férjedtől is van szebb/okosabb ugyanúgy. Legvégül úgyis a belső tart meg valakit valaki mellett, a külső csak egy burok. Még 20 év házasság után se tudhatod megakadályozni, hogy más tetszen meg a másiknak, vagy neked. Normális dolog, hiszen a szerelem legtöbb esetben elmúlik, marad a szeretet/tisztelet. Ha megcsal, akkor nem becsült meg eléggé. A te párod nem szerelmes beléd, vagy rá van függve a likeolásba (meg másba) és ha te lennél a világ legszebb nője, akkor is attól neki más tetszhet, sokkal csúnyább nő is simán. A szépség mulandó és csak egy plusz, nem a legfontosabb dolog egy párkapcsolatban...
2023. okt. 16. 18:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként hogyan lehet kezelni, gyógyítani az ilyen helyzetben a nőiségen ejtett sebet, a másik nembe vetett bizalomvesztést?

Hogyan lehet azzal együtt élni nőként, hogy mindig lesz nálam szebb/vonzóbb/fiatalabb, akire a közösségi médiának köszönhetően max. két kattintással leváltható vagyok?"

Próbálj meg kiindulni abból, hogy találhatsz olyat, akinek azonos az értékrendje a tieddel.

Ha neked ez fontos egy kapcsolatban, hogy csakis a párodra fókuszálsz, akkor minden bizonnyal nem vagy egyedül ezzel. Nézd csak meg, hogy hányan írtunk ide is, akik ezt megértik.

Nem vagy vele egyedül.

És ez nem egy hatalmas elvárás, hogy a párunk minket ismerjen el, ne más idegen nőket, férfiakat lájkolgassan.

Ez lebegjen a szemed előtt. Hasonló értékrenddel rendelkező egyén.

2023. okt. 16. 18:47
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

Úgy, hogy nem veszed véresen komolyan egyik kapcsolatodat sem. Tudom, hogy szarul hangzik, 10 éve még én is ilyen álomvilágban éltem...lehet tervezgetni, hogy majd örökkön- örökké, mert egyébként vannak, akiknek ez összejön.

Egyszerűen találd meg azt, aki tisztel és szeret, és majd alakul. Az életben semmire nincs garancia.

2023. okt. 16. 18:48
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

#14: Az ilyesmit szerintem max az idő gyógyítja be. Tudatosítanod kellene viszont, hogy nem minden férfi ilyen, ami viszont segíteni fog a továbblépésben, hiszen ez csak a mostani barátod, ő nem ad neked szabad belátást az összes többi férfi viselkedésedbe, ő csak egy a sok közül.

Azzal meg együtt lehet élni, mert ez férfi típustól függ, hogy ő most a közösségi médiában mindenki posztja alatt nyáladzik vagy likeolgatja stb. Ezt nem minden férfi csinálja és ilyenkor pedig bizony detektívesdit kell játszanod és ránézni, hogy miket posztol/likeol stb. Ha valami hasonlóságot látsz a mostani palidhoz képest, akkor az off.

2023. okt. 16. 18:51
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a biztató, vigasztaló válaszokat, mindegyik elgondolkodtató, hasznos volt, mindenkinek ment a lájk.

Várom tovább a véleményeket, ki hogyan gondolkodik a témáról.

2023. okt. 16. 19:07
 20/20 anonim ***** válasza:
91%

Fognám a cuccomat, elköltöznék, tiltanám m8nden elérhetőségét.

Elgyaszolnám és keresnék egy férfit aki tisztel és szeret.

Ez a padi nem férfi, egy gyerek, aki álomvilágban él. Sose fog felnőni. Ipyenre ne bizd az életed.

M8nden másodperc vele elvesztegetett idő ami egy olyan férfival tölthetnél aki szeret.

Amit mond neked: minden nőnek elmondja. Azt nézd amit tesz ne azt amit mond.

2023. okt. 16. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!