Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi testvéreinek számít a nő státusza, anyagi helyzete, akkor nem lehet tartós és harmónikus a kapcsolat? Adott egy viszonylag jól induló férfi-nő barátság, amely fél-egy év alatt párkapcsolattá fejlődik.
"Ha a férfi testvéreinek számít a nő státusza, anyagi helyzete, akkor nem lehet tartós és harmónikus a kapcsolat?"
Akkor dolgozz azon, hogy jobb legyen a státuszod meg anyagi helyzeted. A férfiaknak is mindig azt tanácsolják, hogy fejlesszék magukat, a nők is fejlődhetnek.
Testvérek? Hogy jönnek a képbe? Hogy van bármi közük hozzá?
MOndjuk ha egy férfi 60 év alatt nem jutott el odáig, hogy a magánügye az nem a testvérei dolga, akkor ott azért vannak gondok...
Minden válaszban van valami igazságtartalom.
De ma már inkább csak a késő esti órákban tudok ide visszatérni közelgő sűrű elfoglaltságaim miatt.
Nem, dehogy vagyok 20-30 közötti! :D
49 éves vagyok!
17 és fél év a korkülönbség, majdnem 18. Eléggé eltérő életszakaszban vagyunk, de annak örül, hogy hozzám fiatalodik. :)
én maradnék a külön élésben, ez az én magán véleményem, majd ha megerősdött ez a kapcsolat akkor költöznék, de itt nagyon erős támaszkodást érzek egy önállótlan férfi részéről, ha lehet igy fogalmazni sorry
tartsd meg a függetlenséged amig csak lehet, sokkal jobban értékel majd igy, mint amikor kéznél vagy minden nap
Értelmetlen feltételezés, nem akarom lehúzni! Miért tenném? Tiszteletben tartom a ragaszkodását a pénzéhez.
Én vagyok az egyetlen nő, aki még soha nem követelőzött vele szemben. Ezt értékeli is, elmondta nekem többször.
Mások tényleg hisztiztek. Akkor nem említette volna meg a házasságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!