Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek bunkó vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkó vagy én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

Barátság extrákkal van köztünk egy barátommal, én szerelmes vagyok belé, és ő ezt tudja. Azt mondja, hogy ő is szeret, de nem szerelmes belém. De elég érzelmes kapcsolatunk van, tehát nem csak a szex miatt járunk össze. Ő külföldi egyetemista, ezért sok mindenben segítek neki, és ezt sosem hánytorgatnám fel de néha úgy érzem, hogy hálátlan. Pl. egyszer hazamentem a családomhoz, és addig odaadtam neki a lakáskulcsomat, mert az ő házában nem volt net, amíg otthon voltam addig is 2 napig nálam volt szinte egész nap a net miatt, és ott is aludt. Amikor visszajöttem, áthívott magához vacsorázni. Aztán elmentünk sétálni,de a laptopomat és dolgaimat nála hagytam. Amíg sétáltunk megsértődött valami hülyeségen, de aztán kibékültünk. Amikor visszamentem a lakásába a laptopért, csak kihozta nekem a laptopot, és várt az ajtóban, hogy pakoljam össze a cuccomat, aztán azt mondta "sokat utaztál, fáradt vagy, haza kellene menned." Láttam, hogy nincs jó kedve, és amúgy sem maradtam volna, de azok után, hogy én mindig azt mondom neki, akkor jöhet át amikor akar, és akkor alszik nálam amikor akar, nem volt ez bunkóság, hogy így gyakorlatilag kidobott?

Egy másik példa, elmentünk Lillafüredre nyaralni, én izgatott voltam a vasút és a hajókázás miatt, de ő egyiket se akarta, azt mondta, ha te akarod, akkor csináljuk. Erre mondtam, hogy én sem akarom, és nem is firtatta tovább, pedig tudta, hogy én akarom.

Vagy egyszer elmentünk sétálni, és mondtam, hogy menjünk a Szabadság-hídhoz, amikor ott voltam, mondtam neki, hogy még sosem ültem rajta és milyen jó volna, még ezt sem akarta, azt mondta, hogy majd máskor.

Folyamatosan megsértődik mindenen, és nem akarja elhinni, hogy tényleg szeretem, azt gondolja, hogy csak egy múló szenvedély számomra, miközben ha én küldök neki egy érzelmesebb üzentet, csak egy emojival válaszol rá....

És még jó pár hasonló eset, dolog van.... Nem tudom, hogy én reagálom-e túl, hiszen nem vagyunk egy pár, de fájnak ezek a dolgok, és sokat sírok miatta.

2023. okt. 15. 21:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Jól az ujja köré csavart, gratulálok neki, szép munka volt. Ezt te se gondolhattad komolyan kérdező, hogy ebből valami komolyabb kerekedik ki, ugye? Neki te csak arra kellesz, hogy a farkán megpörgessen utána mehetsz. Azért ilyen a találkájaitok során, mert nem is akar veled ott lenni, csak egy dugás reményében lóg veled, amit nyilván meg is kap. Néha bevágja a durcit, hogy te még jobban kötődj hozzá. Tud a pasi.
2023. okt. 16. 00:51
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Ha te szerelmes vagy belé, akkor az nem bartáság extrákkal, hanem egyoldalú, leginkább a te kihasználásodra épülő szexkapcsolat. Te nem túlérzékeny vagy, hanem totál vak a szerelemtől. Ezt a pasit már régesrég le kellett volna koptatnod, ha szerelmes vagy belé, ha nem. Az idődet és az önbecsülésedet vesztegeted vele.
2023. okt. 16. 01:14
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Az a baj, hogy teljesen más érzések vannak részedről, meg részéről. Te szerelmes vagy, ő nem. Nem tartom ördögtől valónak a barátság extrákkal dolgot, de ez is csak akkor működik, ha mindkét fél hasonlóan áll a dologhoz.
2023. okt. 16. 08:47
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem mi a problémád. MEGMONDTA, hogy csak a puncid kell. Akkor, miért vársz el többet tőle?

Ő tiszta lapokkal játszik - lefektet, amikor kedve támad -, te látsz bele többet, de ettől a pasi nem bunkó.

2023. okt. 16. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!