Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem vagyok bekeben magammal...

Nem vagyok bekeben magammal amikor valaki nagyon bunko volt velem, hogyan valtoztassak ezen ha ennyire erzekeny vagyok?

Figyelt kérdés

En probalom les**rni de amikor ugy erzem azert volt velem valaki bunko mert elveszett vagyok az adott helyzetben, akkor nagyon rosszul erint.

Pl ma mentem ki az uj munkahelyem kapujan es nem tudtam mit kell csinalni hogy az őr átnezzen, erre az őr ideges lett sohajtott es azt mondta "inkabb menjel" , olyan rosszul esett hogy aztan a kapun alig tudtam kimenni a zaklatottsagtol.

Ebben a helyzetben ugy ereztem buta vagyok, vagy eveszett..de legbelul tudom hogy nem velem volt a baj.

Nagyon rossz igy lenni, hogy minden ilyen erzekenyen erint.

De szerintem azert van ez , mert elveszett vagyok egy kicsit az eletemben jelenleg.

24N

2023. júl. 5. 22:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Pl buszon es munkaban azon stresszelek hogy ne legyen bunko velem senki, ne rugjon belem senki mert akkor elvesztem a lelki bekem magammal szemben es egesz nap darabokban leszek
2023. júl. 5. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Túl normális vagy erre a világra.

Nem hiszem, hogy bármit tehetsz ez ellen a jelenség ellen.

Próbálj meg valami olyan kikapcsolódást találni ami elvezeti a felesleges stresszt.

Kerékpározás, futás, természetjárás.

Így feltöltődve kezdheted a következő napodat.

2023. júl. 5. 22:12
 3/6 A kérdező kommentje:
En ugy erzem hogy nem is vagyok valo erre a vilagra a lelkem miatt
2023. júl. 5. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Van kedved beszélgetni ?
2023. júl. 5. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi akadályozott abban hogy odaszólj neki egy "anyádat"? Akarsz róla beszélni?
2023. júl. 5. 22:38
 6/6 Shaddark ***** válasza:

Ez sajnos gond. Szerintem.

Nem az a baj hogy túlérzékeny vagy, ez lehet jó dolog is, ha helyén kezeled. Nagyobb empatikus készségeket is jelent. Mint mindennek, ennek is van előnye, hátránya, lehetőségei és veszélyei.

Ha ezt elfogadod, a következő amin el kellene gondolkodnod, hogy más véleménye miért érint meg téged. Amikor ilyen történik, nem a másik miatt érzed magad rosszul, hanem mert benned van egy nem elfogadás magaddal szemben. Ilyenkor ez előjön, és ha nem arra figyelsz amire kellene, áttolod másra a felelősséget érte, akkor legközelebb is így jársz. Meg kell keresned magadban azt, mi az a dolog, amit hazudsz magadnak magadról. Mert pl. ha (csak példa, ne sértődj meg kérlek) azt érzed belül hogy "elveszett" vagy, de egy olyan szerepet játszol ami ennek az ellentettje, mert nem fogadod el magadban ezt a tulajdonságot, akkor ilyenkor brutálisan előjön. Ami ráadásul csak ideiglenes, önismeret növelésével, vagy akár meditációval simán fel lehet oldani. És ha elfogadtad, valószínűleg el is múlik... De amíg a tudatod harcol minden ellen, ami a valóságot vissza tükrözi, addig nem tudsz fejlődni és feloldani ezeket a belső blokkokat.

2023. júl. 6. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!