Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külön kassza esetén van jogod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön kassza esetén van jogod beleszólni?

Figyelt kérdés

Nyilván azért külön kassza hogy senki ne döntsön hogy mennyit költök.

De úgy gondolom hogy egy több éves együttélés esetén még külön kassza esetén is van joga a másiknak elmondani ha úgy látja hogy nem úgy költ, illetve azért a másiknak szólok hogy vlmi nagyobb értékesebb dolgra szeretnék költeni.

2023. okt. 15. 18:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő a műkörmös csaj pasija, akinek nem tetszik, hogy a barátnő mit vásárol a saját pénzéből és mikor eszi meg, hová rakja. Míg a szülei eltartják őket és még kajával is traktálják. Ha nem így van, akkor kérdező javíts ki.
2023. okt. 15. 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
"Magyarán ingyen él nálad?" Ha a boltban együtt fizetnek, akkor gondolom a rezsit is együtt fizetik. Vagy mire gondolsz bérleti díjat kéne kérni a szerelmétől? Mármint lehet, hogy kér én nem tudom, csak szerintem az kicsit bebaszna.
2023. okt. 15. 18:52
 13/17 A kérdező kommentje:

A lakásra mi nem fizetünk semmit szó szerint.

A boltban hol ő hol én fizet, összegtől mennyiségtől függetlenül

2023. okt. 15. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ingyenél. Az egy dolog hogy neked van a csaladodtol. De..ő ingyenél rajtad. Ha nektek ez jo🤣
2023. okt. 15. 19:45
 15/17 LuckyLevi ***** válasza:
Szerintem beszélni kell. Nem engedélyt kell kérni, meg nem beszámolni a pénzügyekről. Csak úgy beszélni. Mondjuk akarok venni egy Vespàt,mert ez régi nagy álmom, akkor ezt megosztom a párommal. Ha pedig közös jövőbeni költést tervezel, akkor arról kell beszélni, nem csendben gyűjtögetni és bosszankodni, hogy a másik majd nem tudja fizetni a részét. De nem kötelező beszàmolni. Hiszen nincs a másikra hatással a költés, mivel nincs közös kassza. Ha a közös kasszàba nem tud beszállni, mert elköltötte a pénzét, akkor nem az a baj, hogy nem szólt, hogy vett egy lakást, hanem az, hogy nem teljesíti a részét passzív agresszív módon. Szó nélkül csak végigviszi az akaratàt.
2023. okt. 15. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem is ez jutott eszembe.

2023. okt. 15. 21:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Tinzenkettes vagyok.

14-nek: Ingyen lakik ott, nem ingyenél, ami nyilván te is tudod, hogy egy pejoratív kifejezés. Vagy te olyan vagy, hogy ha a párodnak van netflixe és neked nincs, akkor ahelyett, hogy közösen használnátok, veszel sajátot?

Vagy ha neked van pl egy örökölt lakásod akkor a párod ne költözzön be, amíg ki nem fizeti a felét?

Komolyan nem értem.

2023. okt. 15. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!