Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne idegeskedjek a baràtom haverjàval szemben?
Baràtomnak 5 évvel ezelőtt mèg előttem volt egy baráti társasága fővárosból ami elèg messze van. Akkor ivott, bulizott, csajozott rengeteget, és ezzel a társasággal szilveszterezett helyettem. Ez a srác nem igazàn foglalkozott vele, nem hívta màr közös programokra, de ha élőben összefutottak autós rendezvényen pl. akkor ígérgette neki a srác hogy majd találkoznak. Barátom tegnap meglàtta hogy most is programoztak nélküle és ráírt hogy mi baja vele. A srác azóta sem válaszolt neki. Félek ha újra elkezdenek barátkozni újra inni és bulizni fog a barátom mint előttem velük (én nem szeretem ezeket mert apám alkoholista és nem is ilyennek ismertem meg).
Hogy nyugtassam meg magam?
Igazából erre csak az idő ad megnyugtató megoldást.
De azért ha valaki elég erős jellem, és elhatározza, hogy mihez tartja magát, akkor egy régi haver felbukkanásával nem fog ismét rossz útra terelődni. Főiskolás koromban én is durván sokat ittam (nem vagyok büszke rá, de hát megváltoztatni a múltat már nem tudom), de most hiába jelenne meg akárhány egykori haver, azzal nyaggatva, hogy ismét menjünk piálni, nem tudnának rávenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!