Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy a párod hobbija tette tönkre a kapcsolatot? Nektek hogyan történt?

Figyelt kérdés

A jelenlegi kapcsolatomnak még nincs vége, de én már nagyon szenvedek miatta.

A párom fotózik, és úgy látom, hogy ezen kívül nem érdekli semmi, sajnos már én sem. Az első 5 hónap volt rendben (számomra az udvarlós időszak) de azóta szinte sehova nem jön el velem. Amikor hétvégén nála vagyok (külön élünk) akkor SEMMIT nem csinálunk együtt, hiába hívom el sétálni, vagy bármi, nem vevő semmire, mert az a válasza, hogy "én csak akkor megyek bárhova, ha lehet valamilyen érdemleges fotót csinálni". Legutóbb annyira berágtam rá, hogy fogtam magam és hazajöttem tőle. De sajnos nem csak tájképeket csinál, portréfotókat is vállal, és nyilván a hölgyek jelentkeznek leginkább hozzá. Eleinte abszolút nem zavart, nem is vagyok féltékeny, inkább az bánt a legjobban hogy a nőcskékkel elvan, beszélget velük, én meg jóformán le vagyok tojva.

Akartam vele beszélni a problémákról, de azt mondta ha ez zavar engem, nyugodtan menjek, ott az ajtó. (Ebből látszik mennyit érek neki, csak fáj mert én tényleg szeretem őt.)

Az ezelőtti kapcsolatom egy motoros sráccal volt. Állandóan a műhelybe szerelgette a Simsonjait, akkor is amikor nála voltam. Volt, hogy 5 órán keresztül csak ültem bennt a házában, aztán ott is úgy megsértődtem hogy inkább hazajöttem. Hétvégére mindig szerveztem a kirándulós/vacsorázós programokat, de ő nem akart jönni velem sehova, volt hogy az utolsó pillanatban mondta le, mert neki sürgősen szerelni kell a motort, mert a haverokkal motoros találkozóra megy, meg egyéb hasonló dolgok.

Lehet hogy velem van a probléma, mert túl sokat várok el. Vagy szimplán csak nyomi vagyok, mert vagy az ilyeneket, vagy a kihasználó embereket fogom ki.

2023. okt. 14. 12:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Nyomi vagy, hogy a szavaiddal éljek, mert nem hozzádvaló fiúkkal jársz. Önismeret és emberismeret rád fér és persze szakíts a pasiddal. Neki úgyis mindegy, hogy vele maradsz, vagy se.
2023. okt. 14. 12:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a hobbija a gond, hanem az, hogy nem foglalkozik veled. Ha nem fotózna, akkor sem lenne másabb a helyzet.
2023. okt. 14. 12:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt, de nem is maradnék ilyen helyzetben. Konkrétan megmondta, mit csinálj, hogy mehetsz. Te meg maradsz...
2023. okt. 14. 12:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én érzem magam megalázva helyetted is. Hogy tudsz ilyeneket kifogni???

Kicsit dolgozz magadon, akár szakember segítséget kérve, akár önismereti anyagok olvasása által, mert ez az irány egyértelműen nem jó.

2023. okt. 14. 12:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a házasságom ment rá, hogy a férjem a semmiből kitalálta, hogy él-hal a dobokért, dobos lesz. Onnantól minden pénze erre ment, éjjel-nappal gyakorolt, beszállt egy hobbi zenekarba. Onnantól minden a próbákról szólt. Akikkel zenélt, nem volt családjuk, ráértek 0/24ben zenélgetni. A férjem is úgy csinált mintha 20 éves lenne, éjszakákon át kimaradt, velük lógott. Ha otthon volt, aludt, mert előző éjjel velük zenélt. Szó szerint alig láttam ébren. Na meg baromi hangos volt, könyökömön jött ki, mikor ugyanazt a dalt dobolta végig 25x egymás után, mert azt tanulja épp, baromi hangos hobbi. 3 ilyen év után váltam.
2023. okt. 14. 13:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Exem hobbija a kockulás volt. Mondjuk inkább függőségnek. Nem állt fel a gép elől soha, max mosdóba, meg kajálni. Aludni se aludt sokat mert az is időpazarlás. Igazából ez a legrosszabb hobbi abból a szempontból hogy ebben nem tudsz elfáradni, mert ülsz, és keveset kell hozzá gondolkodni (mármint amikkel ő játszott). Igen ez tönkretette a kapcsolatot mert semennyit nem foglalkozott velem, hiába beszéltem vele többször is.
2023. okt. 14. 13:31
 7/14 anonim ***** válasza:
37%

A férjen minden hétvégén horgászni megy, èn meg addig a szeretőmhöz.

Ő a halakat szereti és a szexet.

2023. okt. 14. 17:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Az exem hobbi zenész, aki játszik egy zenekarban és arról álmodozik, hogy híres lesz. Egy idő után csak a próbák és a bandatagok (legjobb barátai) voltak az első helyen, én lekakilva. Volt, hogy 1 órát lehettünk volna együtt, erre elővette a gitárját, amin belemélyedve játszott. Aztán még ő akadt ki, hogy nem érti, mi bajom van, mikor én mondtam hogy néha játszhatna nekem is. Igen, amikor nem csak éppen egyetlen óránk van, hogy együtt legyünk, illetve amikor NEKEM játszik, és nem a világáról nem tudva csak nyomja egymás után a számokat úgy, hogy rám se néz 20 percen keresztül.

Nem véletlen az exem.

2023. okt. 14. 17:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Amikor a hobbi függőséggé válik, akkor a kapcsolat rovására megy. Hiába próbálsz beszélni vele, nem sokat ér. Már nem te vagy az első helyen. Ez a mindenképp szakítóok.
2023. okt. 14. 19:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha írsz privátban szívesen mesélek. Én is ebben vagyok.
2023. okt. 14. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!