Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm jogosan piszkál amiért munka időben nem hívom fel és nem írok neki mindennap?
Természetes az énidő vágya, de a munkaidő pont nem az, illetve egyben természetes volna aközben is gondolni rá és keresni. Szerintem a munka stresszfaktorát csökkenti is a beszélgetés és egyben ugyanúgy részesei vagyunk egymás napjának. Utóbbi fontos egyébként a kapcsolatban. Ha ennek hiánya van, az baj. Nem lehet így elkülönülni teljesen. Fiúként én is megsértődnék, ha teljesen ignorálna a párom. Egyébként ő állandóan keres engem munkaidőnkben, közben együtt élünk. De nem gondolom, hogy piócaként egymásra vagyunk tapadva. Van olyan, hogy a lakásban ő TV-zik és én gépről nézek mást. (Én nem TV-zek.) Meg olyan is van, hogy én eljárok másokkal ide-oda. Tehát énidő és más kapcsolattartás meg van oldva, de munka alatt mi természetesnek érezzük keresni egymást.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!