Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm jogosan piszkál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm jogosan piszkál amiért munka időben nem hívom fel és nem írok neki mindennap?

Figyelt kérdés
Home office-ban dolgozok és nincsen rengeteg munkám, lenne időm kicsit beszélgetni vele, illetve haveroknak családnak szoktam írni pár sort messengeren de minden este együtt vagyunk és egész hétvégén is és jól esik kicsit magammal illetve másokkal foglalkozni. Nem szeretnék a nap ezen szakaszában is vele foglalkozni.

2023. okt. 13. 21:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem itt alapvetően az a probléma, hogy ti más típusú emberek vagytok, más igényekkel. Ő szereti, ha mindig ott vagytok egymásnak, ha máshogy nem, hát telefonon, üzenetekben, te meg szeretsz kicsit elvonulni a saját világodba és csak magadban ellenni. Szerintem egyik hozzáállás sem hibás, csak különböző. De ha nem tudjátok megbeszélni és valami kompromisszumot kötni, akkor ez a kapcsolat hamar hamvába fog halni.
2023. okt. 14. 13:22
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

Természetes az énidő vágya, de a munkaidő pont nem az, illetve egyben természetes volna aközben is gondolni rá és keresni. Szerintem a munka stresszfaktorát csökkenti is a beszélgetés és egyben ugyanúgy részesei vagyunk egymás napjának. Utóbbi fontos egyébként a kapcsolatban. Ha ennek hiánya van, az baj. Nem lehet így elkülönülni teljesen. Fiúként én is megsértődnék, ha teljesen ignorálna a párom. Egyébként ő állandóan keres engem munkaidőnkben, közben együtt élünk. De nem gondolom, hogy piócaként egymásra vagyunk tapadva. Van olyan, hogy a lakásban ő TV-zik és én gépről nézek mást. (Én nem TV-zek.) Meg olyan is van, hogy én eljárok másokkal ide-oda. Tehát énidő és más kapcsolattartás meg van oldva, de munka alatt mi természetesnek érezzük keresni egymást.

34/F

2023. okt. 14. 15:41
 13/13 anonim ***** válasza:
43%
Abban az esetben, ha másokra tudsz ennyi időt szánni és rá is tudnál, mondjuk 5 percet, szerintem nem szép gesztus, hogy nem teszed meg. Kicsit ilyen agresszív kismalac viselkedés, hogy "örüljön neki, hogy este együtt vagyunk, CSAKAZÉRTSE". Az más eset lenne, ha olyan munkahelyen dolgoznál, ahol nincs idő vagy lehetőség.
2023. okt. 15. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!