Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy friss párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy friss párkapcsolatban egy nő rátalál a férfi lakásán egy ilyen könyvre, mit szűrhet le belőle?

Figyelt kérdés

A könyvet nem kell részleteznem, mert az is ismeri, aki nem is olvasta.

A címe: Giacomo Casanova emlékiratai.

2023. okt. 13. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel lövésem nincs, hogy ez pontosan milyen könyv, nem tudok érdemben mit írni. Gondolom, örülnék neki, hogy szeret olvasni, hiszen akkor a társadalom átlagánál műveltebb lehet.
2023. okt. 13. 21:14
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Ez egyszerubb is. Exem pablo escobár rajongó vagy fun, mai napig nem tudom az is vmi nőzős gyökèr volt?
2023. okt. 13. 21:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megvan De Sade Szodoma 120 napja című könyve. Soha nem bírtam végigolvasni. De megvan, a 2001-es első magyar kiadás. Fiatalok voltunk, hallottunk róla hogy botrányos, mindenáron el akartuk olvasni. Én fáradtam el érte az Írók boltjába a Liszt Ferenc térre, és ajándékcsomagolást is kértem, mutatva hogy nem nekem lesz 🤣 Ehhez képest Casanova tejszínhabos gyermekuzsonna.

A filmet viszont megnéztem, hánytam is (nem vicc, aki látta szerintem tudja mikor).

Szóval megvan a mű, mégse vagyok perverz.

Mi a kérdés amúgy?

2023. okt. 13. 21:24
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Ez az egy könyved van, és ez a legbotrányosabb?
2023. okt. 13. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy csöpp esze, nem szűr le semmit. Ha igen, legalább tudod, mennyire szokott kombinálni.

Üdv: egy nő, akinek a polcán virít A nekrofil (és nem az)

2023. okt. 13. 21:34
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Te mit szólnál friss kapcsolatban, ha látnád a könyvespolcomon az életrajzokat (Madonna, Sylvia Plath, Barack Obama, Quentin Tarantino, Jane Fonda, Kurt Cobain), a sorozatokat (Harry Potter, LoTR, GoT), southern gothic regények, régi magyarok, anatómiai atlaszok, művészettörténet, divat, Forma 1, klasszikusok, tv sorik kiegészítői (Buffy, Heroes, Supernatural), okkultizmus, Biblia helyett Richard Dawkins, Christopher Hitchens, Bronte nővérek, Jane Austen, Charles Dickens, Poe, Lovecraft... vagy a pszichológia polcról (témánként van elrendezve) emeljem le a The Encyclopedia of Serial Killers-t és tegyem olyan helyre, ahol látszik, hogy valamit higgy rólam, vagy elijesszelek, vagy mekkora jani vagyok, vagy... ?
2023. okt. 13. 21:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
"Giacomo Girolamo Casanova de Seingalt (Velence, 1725. április 2. – Dux, Csehország, 1798. június 4.) velencei kalandor, író. Fő műve az Életem története címmel halála után kiadott emlékiratai voltak, amit francia nyelven írt. Önéletrajza nagyrészt szerelmi kalandjairól szól, ezért neve később a nőcsábászok, szívtiprók szinonimájává vált. A jelenlegi legteljesebb kiadásban mintegy 4000 oldalas alkotás emellett – a cselekmény helyenként regényes túlzásaitól eltekintve – meglehetősen hű képet ad kora társadalmáról, annyira, hogy a szereplők nagy részét más forrásokból is azonosítani lehet. Ennek alapján az elmúlt két évszázad alatt kialakult az irodalomtörténet és az európai történelem kutatásának egy önálló ágazata, a nemzetközi Casanova-kutatás, ami sok eredményt hozott, számos érdekes tényt tárt fel Casanova koráról" - Ezek alapján, ha ez van nála, művelt ember lehet
2023. okt. 13. 21:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak és kizárólag ennyiből semmit. Nálam halomban állnak az erotikus meg a horror könyvek is, de nem vagyok se prosti, se sorozatgyilkos
2023. okt. 13. 21:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Olvasna inkabb Orwellt vagy Vonnegut-ot..
2023. okt. 13. 22:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Elolvasta és kész. Én Hitler könyvét is olvastam mégse vagyok náci xd.

Láttam a "Szerb fim"-et is...a legalja és megis viselt, ettől még nem vagyok beteg.

2023. okt. 14. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!