Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy friss párkapcsolatban egy nő rátalál a férfi lakásán egy ilyen könyvre, mit szűrhet le belőle?
A könyvet nem kell részleteznem, mert az is ismeri, aki nem is olvasta.
A címe: Giacomo Casanova emlékiratai.
Nekem megvan De Sade Szodoma 120 napja című könyve. Soha nem bírtam végigolvasni. De megvan, a 2001-es első magyar kiadás. Fiatalok voltunk, hallottunk róla hogy botrányos, mindenáron el akartuk olvasni. Én fáradtam el érte az Írók boltjába a Liszt Ferenc térre, és ajándékcsomagolást is kértem, mutatva hogy nem nekem lesz 🤣 Ehhez képest Casanova tejszínhabos gyermekuzsonna.
A filmet viszont megnéztem, hánytam is (nem vicc, aki látta szerintem tudja mikor).
Szóval megvan a mű, mégse vagyok perverz.
Mi a kérdés amúgy?
Ha van egy csöpp esze, nem szűr le semmit. Ha igen, legalább tudod, mennyire szokott kombinálni.
Üdv: egy nő, akinek a polcán virít A nekrofil (és nem az)
Semmit. Elolvasta és kész. Én Hitler könyvét is olvastam mégse vagyok náci xd.
Láttam a "Szerb fim"-et is...a legalja és megis viselt, ettől még nem vagyok beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!