Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lépjek túl ezen a helyzeten?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl ezen a helyzeten?

Figyelt kérdés

A kapcsolatom a párommal ami mar 5 éve tart eléggé lefele ível sokat veszekszünk olyan dolgokon,hogy megígér valamit aztán sosem tartja be pedig mindig mondom neki nekem az igeretek betartása nagyon fontos...szeretem ennek ellenére nem tudnám elengedni de neki mar elege van belőlem,hogy szólok ezekért...ugy erzem nelküle oriasian magamba zuhannék...nincs családom akire számíthatnék erzelmi támaszként..barátaim sincsenek idővel eltávolodtunk(volt aki féltékeny lett rám mivel lett munkám egyenesbe jött az életem vegre,van aki ezt ki akarta használni es le akart húzni anyagilag de mikor nem adtam kölcsön ott is hagyott)

A kerdésem csak az hogy tudnek egyedul talpra allni? Olyan gyengenek erzem magad egyetlen tamasz nelkul ma is egesz nap sirok

A masik félelmem ha sikerülne elengedni ezt a kapcsolatot es idővel talalnék ujat hogy az uj partneremnek is kihasználasi celpont lennék mivel igy egymagam vagyok...

Hogy miert nem baratkozom? A munkahelyemen joval idosebbekkel egyutt dolgozom es ott nem tud semmi kialakulni mashova meg nem jarok...

2023. okt. 13. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom te milyen típus vagy, így csak a saját tapasztalataimat tudom elmesélni. Ugyanebben a cipőben jártam, mikor felkerültem Budapestre, ahol senkit nem ismertem a páromon kívül. Szakítottunk, és azt hittem összedől a világ. Egyedül egy nagyvárosban, életcélok nélkül, lakás nélkül, barátok nélkül.. Egy dolog volt az életemben, a fix munkahely. Ezenkívül szerény, esetlen csaj voltam. És tudod mit? Jót tett, hogy a saját lábamra kellett állnom. Tök sok dologra akkor jöttem rá, hogy bár nagy dolognak tűnt eddig, de egyáltalán nem az. Kivettem egy albérletet, és élveztem, hogy csak magammal kell foglalkoznom, akkor és azt csinálok amit akarok. Azóta lett egy új párkapcsolatom, ami nem 100%-os, így néha eszembe jut, hogy de jó időszak is volt az. Abban az időszakban sokkal többet tanultam meg magamról, és gyorsabb ütemben fejlődtem, mint előtte bármikor is. Ne félj a változástól, egy rossz kapcsolatban benne lenni idegőrlőbb, mint a saját lábadra állni.
2023. okt. 13. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy tudsz, hogy mindent újra kezdesz, barátságot, szerelmi kapcsolatot egyaránt. Ha nem teszed meg tönkretesz a párod teljesen, vagy ő dob ki téged. Döntsd el hogy megvárod míg sor kerül rá, vagy se.
2023. okt. 13. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Szívesen meghallgatlak részletesen privátban. Én is hasonló cipőben járok
2023. okt. 13. 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!