Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele vagy mit csináljak? 36/F
Ahogy az ábra mutatja mindenki ugyanazon a véleményen van, tehát meg kell tenned a lépést ha egy egészséges és normális életet szeretnél élni. Úgy elrepűlnek az évek hogy észre sem veszed, élj amíg lehet és ne pazarolj időt olyanra aki nem érdemli meg!
Sok sikert!
Engem csak az érdekelne, hogy mik azok a “női munkák”?
Akkor ezek szerint te is kizàrólag azért dolgozol, mert magadra vagy utalva, nem tudnak már eltartani a szüleid? Nem azért, mert így van rendjén 36 èves létedre?
Szerintem te se vállalj gyereket, mert a leírásod alapján nem tűnsz rá alkalmasnak.
A nővel jól megtaláltátok egymást. Az volt az érzésem, hogy az egész dühöd abból fakad, hogy 36 éves férfi létedre téged nem tart el senki, bezzeg az ő szülei még el tudják, mert fiatalok…
Hajmeresztő vagy te is.
#12 Ha elolvastad volna a kérdést akkor ha lett volna elég eszed akkor lejöhetett volna az, hogyha nem lennének öregek akkor is dolgoznék mert jobb, hogy azt csinálhatom amit akarok, igaz jó ideje eddig is de mégis csak bele szóltak dolgokba. Másrészt pedig már nem fiatal 20-on éves vagyok és boldoggá tenne mostmár az, hogy magamnak drágább dolgokat is megtudnék venni persze ha nem ilyen barátnőm lenne. Persze nem keresek milliókat szóval nem minden hónapba engedhetem meg magamnak amikor akarok valamit van, hónap amikor félre kell tennem hozzá. Mivel néha necces a megélhetés még egyedül is. És csak is kizárólag saját magam miatt dolgozok és nem azért, hogy az ilyenek mint te ne legyenek rólam rossz véleménnyel. Az ilyen szövegelőket akik ilyet írnak, “így van rendjén” magasról leszarok. Nem hanem mert megkell élni és a saját pénz ennyi idősen már ad egy kis boldogságot. De nem annyit mint a szerelem.
De valamilyen szinten igazad van ha valakinek ilyeneket akarsz mondani az én legyek inkább. De a nagy baj az ilyen szubmisszív emberekkel mint te. Csak az, hogy nem csak nekem mondod ezt hanem a fiataloknak is ha esetleg nem csinálnak semmit vagy még akkor is ha tanulgatnak de esetleg mellette nem dolgoznak. Csak azért mert a hozzád hasonló emberkék csak a média és egy papíron betöltött kor alapján tudják eldönteni kinek milyenek kell lennie és mit kell csinálni, közben a 20-on évesek butábbak mint gondolnátok. De te is a többi olyan emberke miatt lettél ilyen valszeg akik szintén így gondolkodnak vagyis akiket ez a rendszer bedarált. Azt hiszitek olyan okosak és jó emberek vagytok közben ennek szöges ellentétei minden téren. És igen én jó szívű ember vagyok nem sajnálom ha valakit eltartanak a szülei hosszabb ideig még akkor sem, hogyha negatívabb dolgokat csinál akár a szüleivel szemben is. Mert ott ők is hibásak lehetnek. Persze nem az olyanokra gondolok akik bántják vagy parancsolgatnak nekik. De ez a nő akivel együtt élek egy olyan ember aki még a szülei támogatását sem érdemli meg. Mert az aki összeköltözik a párjával és ezután 2 év múlva nem, hogy nem csinál semmit. De kényeskedik is na az ilyen érdemelné meg azt, hogy minél előbb megtapasztalja azt, hogy nincsen aki támogassa. És beleszokjon az öneltartásba. Csak vele a baj az, hogyha a szülei nem lennének ott akkor is találna idősebb férfit ha nem mást elég hamar mert sokkal fiatalosabb mint egy alap 27 éves nő. És viszonylag jól is néz ki. Eleinte pedig jól meg is tudja játszani magát én is ezért szerettem bele.
#13 Én pipát nyomtam mind2 válaszodra!
Kérdező és 15! Egyértelmű, hogy mindkettőtöknèl komolyan baj van a toronyban, elég volt vègigolvasni a baromságaitokat.
Szánalom.
Na szevasztok!
Minek írsz ki kérdést, ha csak olyan választ fogadsz el, ami neked tetszik?🤡
Akivel pedig nem egyezik a véleményed, annak kivered a hisztit, hogy semmi köze hozzá…katasztrófa vagy🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!