Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele vagy mit csináljak? 36/F

Figyelt kérdés
Az élettársam miután haza jövök a 10 órás munkából akkor vagy általában rá 1-2 órára haza jön. És elkezd velem ordibálni, torkaszakadtából úgy, hogy az egész lépcsőház hallja, hogy mi az, hogy én nem mosogatok el és nem takarítok ki amikor ő oda van. És többször a fejemhez vágta, hogy dögöljek meg, eltaposni való szutyok féreg vagyok meg már a barátnőinek is kibeszélte a saját párját. Megjegyzem nem dolgozni mert nem dolgozik azóta sem hanem a barátnőivel nevetgél, költi el a körmére, szépség ápolási termékekre a pénzemet. Szerencse, hogy a fél fizetésemet magamra teszem félre amiből az albit és rezsit is mindig én fizetem. Abba néha mondjuk bele ad abból a pénzből persze amit neki szánok én ugye. Ezeket meg mondtam neki is, most megmondtam neki, hogy egy lusta semmi nem, hogy nem dolgozik de a női munkákat sem csinálja meg. Főzni is csak akkor szokott amikor neki kell valami. Erre ő hozzám vágta azt, hogy amikor még nem laktunk együtt volt egy hosszabb idő amikor munkanélküli voltam. És azt mondta, hogy a nők megtehetik. De az a férfi aki kihagyás nélkül 18-20 éves korátol 60-ig nem dolgozik az nem férfi. Még az egyetemistákat is lenézi. Nem tudtam sokáig dolgozni ,mert a múltban történtek dolgok akkor bevallom 1,5 évig kb a szüleim tartottak el és akkor még nem gondolkoztunk össze költözésen. De elkezdtem megint és 2,5 éve dolgozok mivel magamra vagyok utalva mostmár szünet nélkül. Megbeszéltük azt, hogyha össze költözünk okkor viszont neki is elkell mennie dolgozni. Mert azelőtt úgy voltam vele, hogy leszarom mennyire költi a szülei pénzét az ő dolga és a szüleié mennyit adnak neki mert nem vagyok olyan ember. Úgy vagyok vele, hogy akkor elég elkezdeni mert egyszer úgy is dolgoznia kell mindenkinek. És akkor úgy is elkell kezdeni ha megakar élni az ember. De úgy látom ez csak a magányos nőkre és férfiakra igaz sajnos. Vannak még férfi, nő ismerőseim akik 25 egy kettő még 30 éves kor felett is szülei nyakán lógtak. Úgy, hogy nem is tanultak, vagy volt 1-2 pihenő évük legalább. Érdekes mindegyikből lett valami nők és a férfiakból is 35 felett. Van aki két gyermekes családapa és teljesen jól eltudja tartani a családját. Én is 28 évesen kezdtem, nem jártam ki egyetemet de van kettő szakmám is. Persze érettségim is. Közöttük egy 5 éves informatikusi szakma. Amiben jelenleg is dolgozok. Bevallom két év lazálásom nekem is volt huszon évesen. És akkor okom sem volt rá erre. De ő mikor összeköltöztünk eleinte mindig kereste a kifogásokat, pár hónap múlva már tényleg elkezdtem mondani neki, hogy mostmár nincsennek ott szüleink. Az enyémek már amúgy sem tudnának 65-höz közel eltartani lassan nyugdíjba kell menniük jól bírják és elvileg öt évig tudják csinálni még, de örülök annak, hogy végre már nem velük kell, hogy együtt éljek neki a 50 éves szülei viszont majd eltudják ha szépen dobom. Én pedig az egész vagyonomat költhetem magamra. És mostmár tényleg kezd elég lenni mert több mint 2 éve nem dolgozott semmit. A fiatalkorát úgy gondolom elég jól kiélte lehet, hogy még csak 27 éves de ő is összeakart költözni szóval mostmár ideje lenne ha ehhez viszonyulna ő is. Egyetlen esetben érteném meg a dolgot amúgy akkor, hogyha gyereket vállalnánk és pár éves koráig kellene olyan aki felügyeli. De nem ő lesz a gyerekeim anyja. Szóval szakítsak vagy legyek erős személyiség és adjak neki esélyt a változásra? Persze csak úgy, hogy megmondom neki, hogy vagy befejezi ezt és beletesz ő is a háztartásba vagy tudja merre az ajtó?

2023. okt. 12. 19:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az ábra mutatja mindenki ugyanazon a véleményen van, tehát meg kell tenned a lépést ha egy egészséges és normális életet szeretnél élni. Úgy elrepűlnek az évek hogy észre sem veszed, élj amíg lehet és ne pazarolj időt olyanra aki nem érdemli meg!

Sok sikert!

2023. okt. 12. 22:59
 12/21 anonim ***** válasza:

Engem csak az érdekelne, hogy mik azok a “női munkák”?

Akkor ezek szerint te is kizàrólag azért dolgozol, mert magadra vagy utalva, nem tudnak már eltartani a szüleid? Nem azért, mert így van rendjén 36 èves létedre?

Szerintem te se vállalj gyereket, mert a leírásod alapján nem tűnsz rá alkalmasnak.

A nővel jól megtaláltátok egymást. Az volt az érzésem, hogy az egész dühöd abból fakad, hogy 36 éves férfi létedre téged nem tart el senki, bezzeg az ő szülei még el tudják, mert fiatalok…

Hajmeresztő vagy te is.

2023. okt. 13. 06:18
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Aki lepontozta a válaszom, fogadja már be magához a csajt
2023. okt. 13. 08:32
 14/21 A kérdező kommentje:

#12 Ha elolvastad volna a kérdést akkor ha lett volna elég eszed akkor lejöhetett volna az, hogyha nem lennének öregek akkor is dolgoznék mert jobb, hogy azt csinálhatom amit akarok, igaz jó ideje eddig is de mégis csak bele szóltak dolgokba. Másrészt pedig már nem fiatal 20-on éves vagyok és boldoggá tenne mostmár az, hogy magamnak drágább dolgokat is megtudnék venni persze ha nem ilyen barátnőm lenne. Persze nem keresek milliókat szóval nem minden hónapba engedhetem meg magamnak amikor akarok valamit van, hónap amikor félre kell tennem hozzá. Mivel néha necces a megélhetés még egyedül is. És csak is kizárólag saját magam miatt dolgozok és nem azért, hogy az ilyenek mint te ne legyenek rólam rossz véleménnyel. Az ilyen szövegelőket akik ilyet írnak, “így van rendjén” magasról leszarok. Nem hanem mert megkell élni és a saját pénz ennyi idősen már ad egy kis boldogságot. De nem annyit mint a szerelem.

De valamilyen szinten igazad van ha valakinek ilyeneket akarsz mondani az én legyek inkább. De a nagy baj az ilyen szubmisszív emberekkel mint te. Csak az, hogy nem csak nekem mondod ezt hanem a fiataloknak is ha esetleg nem csinálnak semmit vagy még akkor is ha tanulgatnak de esetleg mellette nem dolgoznak. Csak azért mert a hozzád hasonló emberkék csak a média és egy papíron betöltött kor alapján tudják eldönteni kinek milyenek kell lennie és mit kell csinálni, közben a 20-on évesek butábbak mint gondolnátok. De te is a többi olyan emberke miatt lettél ilyen valszeg akik szintén így gondolkodnak vagyis akiket ez a rendszer bedarált. Azt hiszitek olyan okosak és jó emberek vagytok közben ennek szöges ellentétei minden téren. És igen én jó szívű ember vagyok nem sajnálom ha valakit eltartanak a szülei hosszabb ideig még akkor sem, hogyha negatívabb dolgokat csinál akár a szüleivel szemben is. Mert ott ők is hibásak lehetnek. Persze nem az olyanokra gondolok akik bántják vagy parancsolgatnak nekik. De ez a nő akivel együtt élek egy olyan ember aki még a szülei támogatását sem érdemli meg. Mert az aki összeköltözik a párjával és ezután 2 év múlva nem, hogy nem csinál semmit. De kényeskedik is na az ilyen érdemelné meg azt, hogy minél előbb megtapasztalja azt, hogy nincsen aki támogassa. És beleszokjon az öneltartásba. Csak vele a baj az, hogyha a szülei nem lennének ott akkor is találna idősebb férfit ha nem mást elég hamar mert sokkal fiatalosabb mint egy alap 27 éves nő. És viszonylag jól is néz ki. Eleinte pedig jól meg is tudja játszani magát én is ezért szerettem bele.

#13 Én pipát nyomtam mind2 válaszodra!

2023. okt. 13. 15:45
 15/21 anonim válasza:
63%
#12 Igaza van a kérdezőnek te a saját dolgoddal foglalkozz ,közöd nincs ahhoz, hogy a kérdező mit miért csinál. Az értelmes emberek magukért dolgoznak nem azért, hogy megfeleljenek. Legalább a kérdező lett valami még ha most csak a 30-as évei közepén is de ott hagyta a családot a csaj meg mindig fog találni olyan pasit még egy darabig. De kérdező ha te is ilyeneket irkalsz, hogy magadért akkor abba ne tartozzanak bele ilyen nők sem. Mindenki magadért szeressen és csak annak a nőnek segíts kicsit is anyagilag aki megérdemli. Mert ez a csaj bizony nagyon nem érdemli meg. Ezt lekellene dobni a tizedikről a cuccaival együtt.
2023. okt. 13. 16:14
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező és 15! Egyértelmű, hogy mindkettőtöknèl komolyan baj van a toronyban, elég volt vègigolvasni a baromságaitokat.

Szánalom.

Na szevasztok!

2023. okt. 13. 18:14
 17/21 A kérdező kommentje:
#16 Pontosan, hogy nálad van nagy baj és te vagy a szánalmas szóval el lehet tolni a biciklit. A hozzád hasonló gondolkodású emberek biztosan adják a szubmisszív véleményeidet. De a normális, valódi intelligenciával rendelkezőek nem. Ezen emberek véleménye számít igazából lehet kevesebben vannak ők. De azért mert a legtöbb ember buta, fej játszos és rosszindulatú. De az igazi jó, okos emberek szemébe ti sohasem lesztek semmik. Sokkal szebb lenne a világ ha nem lennének ilyen emberek!
2023. okt. 13. 18:22
 18/21 A kérdező kommentje:
És igen a 15 megírta a saját dolgaiddal foglalkozz. Semmi közöd nincs senki életéhez és tetteihez. Hidd el neked is jobb életed lesz ha abba hagyod ezt a fajta viselkedést. És addig te csak ne nevezzél szánalmasnak semmit ameddig magadat rendbe nem tetted fejbe. Ami valószínüleg akkor sem fog össze jönni mivel IQ hiányos vagy ha még csak egy 20-on éves suttyó vagy aki pedig még tudna fejlődni. Te örök gyerek maradsz.
2023. okt. 13. 18:26
 19/21 anonim ***** válasza:

Minek írsz ki kérdést, ha csak olyan választ fogadsz el, ami neked tetszik?🤡

Akivel pedig nem egyezik a véleményed, annak kivered a hisztit, hogy semmi köze hozzá…katasztrófa vagy🥲

2023. okt. 13. 18:52
 20/21 anonim válasza:
51%
Én nem hisztizek, csak én is elmondtam a véleményemet. De az a baj barátom, hogy nekem van igazam! Én vagyok az igazi ember meg pl a 15-ös válaszoló. Te csak egy vélemény buborékban élsz teljesen burkoltan. És azt akarod, hogy mások is ilyenek legyenek mint te. Ez a baj tudod. Meg ezzel másoknak is ártasz gondolom ha olyan a helyzet, nekem viszont nem tudsz kölyök! :D
2023. okt. 13. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!