Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, van/lehet arra mentség, ha a párod feltűnően megbámul, netán meg is dícsér egy másik, nálad fullosabb nőt?
*barátommal akart kikezdeni aki lerázta.
De exem se kezd vele még szakítas után se:D
Na ilyen pasikkal kell csak foglalkozni. Nem nyálcsorgató senkikkel.
"Személyes véleményem mondjuk az, hogy ez egy sima, alaktalan, sovány nő, nem túl szép arccal."
Egyetértek. AZ alakom hasonló, egy ilyen ruciban így néznék ki, csak szőke hajam és kb. 15cm-vel rövidebb. És nem mondom, hogy ronda vagyok, mert nem igaz, de azért annyira szuper nőnek sem tartom magam, hogy ez lenne az etalon.
És akkor az ATOMBOMBA!
Közös film, vagy pláne szépségverseny nézése közben mi a helyzet?
Ha te lefikázod a csajt, neki is le kell?
Vagy ha szerinte ő husos, és fogynia kéne, te a nő mellé állsz, mint nő...főleg ha te is... szóval ilyenkor támogatod, hogy a nő mint a pizza, inkább husos legyen, mint gombás? https://www.youtube.com/watch?v=tHCiHI1gHzg
24
Nem mindenki csorgatja a nyalát másokra, akárhogy is néz ki.
Amúgy meg nagyobb az esélye, hogy a csajos szed fel egy jó pasit, mint te egy ilyen nőt. Úgyhogy aggódj magad muattm
Nincs, ez tapló viselkedés. Volt ilyen exem. Utólag undorítónak tartom, mekkora ösztönlény.
Jó, annyiból én könnyen beszélek, hogy a párom sosem szokott megbámulni szerintem gyönyörű nőket sem. Pár napja mutattam neki, hogy mennyire átlátszik egy nő tangája. Pislogott kettőt, rábólintott, de látszott, hogy fejben az aktuális beszélgetésünknél jár továbbra is.
Én is láttam már olyan pasit, aki a felesége, babája mellől úgy bámult egész rendezvény alatt, hogy majd kiesett a szeme. Nagyon sajnáltam szegény nőt. Ezt meg is beszéltük utána a párommal, hogy mekkora patkány az ilyen.
Hú. Hát ha őt valaki dícséri. Hajrá. Nektek már nincs genetikátok egyébként ami diktálja, hogy mi a jó, és nincs ízlésetek sem, amit ti alakítottatok ki, hogy mi a jó? Ezen az anorexiás banyán mi a szép? Inkább jönnék össze a szőrös pofájú haverommal, mint egy ilyen arcú teremtménnyel.
Az egész videóban úgy viselkedik, mintha egy model fotózáson lenne + kamera, és csodálkoznak, hogy megnézik őt. Nem őt nézik, hanem, hogy mi történik, mert nem mindennapos, hogy random ember hülyét csinál magából az utcán, kamera előtt.
Nos akkor a kérdés.
Erre nem kell mentség. Nézze, akit akar. Én is azt teszem. Sőt együtt is nézzük. Rengeteg nagyon szexi emberke van. Még ha a személyiség nem is jön be, sokszor csak égünk a szexuális feszültségtől köztünk és az utca másik oldalán lévő közt, akit bámulunk. Erre az a mentség, hogy emberek vagyunk, akiket érdekel az élet forgataga, a benne zajló nyüzsgés, szépség, így a személyek és a tárgyi szépségek is, mint a test, egy festmény, zene. Ez normális. Erre nem kell mentség, mert az a mentség, hogy ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!