Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mentség arra amit mondott?
Mintha csak az exemről írnál, ugyanilyen pasi volt ő is :D
Csenddel büntetett, ha elmondtam tök jogosan hogy valami nem tetszik akkor azzal felmérgeltem és még én voltam a szar.
Azt éreztem hogy halálosan szerelmes vagyok ebbe a srácba, majd kb 1 hete szakított velem. Már az első nap sokkal jobban éreztem magam, azóta meg pláne.
Szerintem szakítanod kéne, ki fogsz készülni lelkileg
Komolyan ez a pasi kell neked? Egy cseléd vagy mellette és ebben te is legalább annyira hibás vagy! Hol van az önértékelésed?! Miért elégszel meg ennyivel?! Nagyon sajnállak, de amíg a szemellenző van a szemeden, addig bajban leszel.
Ezt a pasit fénysebességgel kéne kitenni és magadba fektetni, hogy legközelebb ne forduljon ilyen elő.
Az ingyenélő élősködők valahogy mind ilyenek hogy még nekik áll feljebb ha vmit nyujtani kéne és még ők érzik magukat lehuzva.
Hanyan elhordtak engem is aranyásónak csak mert kérni mertem a rezsibe vagy lakberbe holott nalam henyéltek folyton en vagyok a vendegfogado azexualis szolgaltato már ezt érzem.
A mostani is teljesen ingyen él nálam neha hoz kenyeret es ennyi, és még ő vágja a kepembe hogy nekem csak a pénz számítana.
Valahogy nagyon nem jol csinálok en se vmit ha már az osszes pasim ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!