Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy ne bántsam meg?
Van egy lány, akit még a középsuliban ismertem meg. Állami gondozásból kikerült lány, nincs neki családja, szóval anyja apja, testvére. Legalábbis nem tud róluk. Szóval nincs kihez mennie.
Na szóval szerelmes voltam belé, elég sokáig vártam, hogy történjen valami csoda, és engem válasszon. De nem így történt. Mást szeretett és összejött a palival, aki bolondította és összeköltöztek.
Azóta jócsomó dolog kiderült a pasiról, többek között az is hogy fontosabb neki a piálás minthogy a barátnőjével legyen. És röviden tömören annyi, hogy ott akarja hagyni. Mármint Ő a pasit.
Az elmúlt két hétben háromszor hívott fel, hogy vigyem el onnan, velem akar lenni.
Szóval a kérdés hogy hogy lehet illedelmesen megmondani, hogy felejtse ezt el? Részemről annak vége, nem vagyok teljesen közömbös iránta, mert szerettem, de nem akarok senkinek a második lenni, a b-terv, a tartalék, vagy hogy fejezzem ki. Akkor nem kellettem, hiába tettem meg mindent érte, most miért kellenék már?
Nem kell finomkodni, mert abból nem ért. Kikosarazott, most kényszerből téged választana, de csak hogy megszabadítsd a választottjától.
Aki barátságról ír itt, az vajon akkor is ilyen gáláns módon állna a dologhoz, ha az ő szívét törték volna össze? Persze, nyilván robognának házhoz a pofonért... A nőnek szíve joga volt azt választani, aki neki tetszett. Nem te voltál az, a másik a szemében jobb volt. Neked meg szíved joga nem keresni innentől kezdve a társaságát, mert te is olyat érdemelsz, akinek te kellesz, és nem vigaszágon...meg nem is addig, amíg kihasználhatja az érzelmeidet, ameddig össze nem szedi magát annyira, hogy megint összetörje a szívedet. Kell ez neked? Küldd el neki a helyi lelkisegély-szolgálat elérhetőségét, kérje az ő segítségégüket, és előbb saját magát tegye rendbe, ne pedig ágyból ágyba vegődjön, mert akkor csak cseverből vederbe lépked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!