Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem hogy ebbe a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem hogy ebbe a kapcsolatba csak én éltem bele magam?

Figyelt kérdés
Adott két 30+-os ember. Megismerkednek, tetszenek egymásnak. A táv 60 km. A pasi elvárja hogy a csak menjen le hozzá mindig. Beszédtémájuk nem igazán van, mert a pasi nem szeret az érzéseiről beszélni. Elvárja a főtt ételt, a rendet, ha a csaj nála van. Napközben nem keresi a csajt, nagy nehezen válaszol csak ha a csaj ráír. Élőben pedig megy a szeretlekezés. Jól érzem hogy ez a pasi valójában a szerelembe szerelmes és én, mint személy rohadtúl nem érdeklem? Megírtam neki hogy nekem ez így nem oké. Erre annyi volt a válasza, hogy rendben... Mi a facért akar egy ilyen pasas kapcsolatot? Minek ámítja a másikat? Valaki magyarázza már el nekem, légyszi.
2023. okt. 9. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Hozzan is johetsz fozni takaritani. N
2023. okt. 10. 00:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt beléd szerelmes ha egy "rendben"-nel elintézi a dolgot. Ettől még kényelmes volt neki, hogy mentél kitakarítottál, főztél és lecidráztad. Nem akar kapcsolatot, azt te akarsz de nagyon görcsösen és elhitted azt amit az eszed már régóta pontosan tud, hogy nincs (érzések a pasi részéről).
2023. okt. 10. 02:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Nos, szakítotattok?
2023. okt. 10. 13:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Még dolgozok. Ígérem, este jövök a fejleményekkel.
2023. okt. 10. 16:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Ok. Este vagy holnap este várjuk a fejleményeket.
2023. okt. 10. 16:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2023. okt. 11. 08:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem hittem hogy bárkit is érdekel a dolog. Naszóval... ami maradt nála pár cuccom azért átmentem. Szépen össze is volt készítve mindenem. Mondtam, hogy sietek haza. Marasztalni akart, de meg se hallgattam. Gondolom egy utolsó menet jól esett volna még neki :D Utána kb rögtön írt hogy ő nem haragszik rám. Értitek... nem haragszik. :D Végig röhögtem a hazautat hogy hogy lehettem ekkora egy idióta, naív, p.csa... Egy időre abbahagyom a társkeresést és mélyen magamba szállok.
2023. okt. 11. 09:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, hozzám is jöhetsz takarítani meg főzni, és még d.gni sem kell😅 bocsii..jól tetted hogy kidobtad ezt a herét, vicc ez a fazon.
2023. okt. 12. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!